USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі саломани вчетверте битимуть рекорди

4 Грудня 2009 11:46
 
У Луцьку в народному клубі «Майдан» у неділю, 6 грудня, відбудеться ІV Чемпіонат любителів сала «З любов’ю… до Сала».
У програмі чемпіонату: конкурс на найважчого учасника; конкурс на швидкість і кількість поїдання сала (учасник, який поб’є світовий рекорд, буде нагороджений туристичною путівкою за кордон), реєстрація учасників проводиться до 5 грудня; встановлення нового світового рекорду на найбільший бутерброд із сала «Український салбургер» за участю представників «Книги рекордів України» та «Книги рекордів Гіннеса»; презентація книги «З любов’ю… до сала!»; святкова концертно-розважальна програма за участю шанувальників сала: заслуженого артиста України Олександра Тищенка, гурту «Чорні Черешні» та інших популярних виконавців.
Чемпіонат відбудеться за сприяння  Луцької міської ради, кафедри культурології і менеджменту соціокультурної діяльності, інституту соціальних наук Волинського національного університету імені Лесі Українки, представництва «Книги рекордів України» і «Книги рекордів Гіннеса»;
Головні спонсори: Група компаній «Континіум»; народний клуб «Майдан»; ТМ «Руна». Офіційні спонсори: ексклюзивний спонсор нагородження рекордсменів Чемпіонату путівками за кордом туристична компанія «Сім зірок». Вода шанувальників сала – «Йодіс Лазурна». Головний інформаційний спонсор – Національна радіокомпанія України
Інформаційні партнери: «Дизайн центр»; Волинська обласна друкарня; Волинське телебачення і радіо; FM радіо «Луцьк»; FM радіо «Наше радіо»; FM радіо «Сім’я і дім»; Інтернет-видання «Волинські новини»; журнал «Інформ-бюро»; Газети: «Вольнь»; «Волинські оголошення»; «Луцьк і лучани»; «Волинська реклама-Ві-Ай-Джі»; «Сім’я і дім»; «Інфо-mix».
Автор проекту – заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.
Телефони оргкомітету: 723424, (050)205-76-46.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2009 12:11
Фу, гидота! Скільки можна вже говорити про це сало і виставляти своє місто на посміховисько. І в чому ж тут патріотизм? Сподіваюсь, це "свято" буде останнім. Щиро бажаю цього організаторам.
OrestN Показати IP 4 Грудня 2009 12:22
сало є шкідливим продуктом. у свинині знаходиться безліч хвороботворних личинок різних видів червів. бо здорових тварин майже не буває.
seal Показати IP 4 Грудня 2009 15:16
до Лучанина та OrestN. Якщо ви вегетаріанці чи мусульмани (не хочу нікого образити), то ваші коментарі зрозумілі. А, взагалі сало є національним українським продуктом, це по-моєму вже всі знають. Це ж просто класика: шматочок запашного сальця, скибочка чорного хлібця, цибулинка. І до цього всього рюмочка холодненької горілочки. Аж слюнки потікли поки писав.
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2009 16:39
до seal. Ні, я не вегетаріанець і не мусульманин. І не заперечую, що сало є українським продуктом. Але невже у такий примітивний і нерозумний спосіб треба проявляти свій патріотизм?! Їжте собі сало на здоров’я з чим вам там подобається і запивайте. Але ж не кричіть про це на все місто. Та ще хто це робить! Іваницький-великий оригінал, який як не рушники докупи складає і – о диво! – в нього виходить найбільша у світі вишиванка, то куски сала. Може, час якось урізноманітнити захід, якщо вже братися за нього, додати хоч якусь "родзинку", якщо претендувати на якийсь рівень. Добре, що цього року цю ганьбу запхали у стіни.
креатив Показати IP 4 Грудня 2009 18:57
Погоджуюсь з критикою, і підтримую, це позорисько пора закривати... Але ж у нас піарщики від влади думають що скандал - то слава, і скільки оця "слава" принесла дивідендів місту? Міжнародне визнання? Тупість якась та й усе... ФУ!!! Можливо мерія розширить ідею і зробить феситваль поліських самогонщиків та запросить Добжанського, аби змодерував подію. І сцену поставити біля міської ради. Хто більше вип`є, обригається, обпі-я і при цьому встоїть на ногах - той переміг, і до Шустера на шоу. А Іваницький викладе найдовшу батарею порожніх пляшок у всесвіті...А що, піар нічого.
falter Показати IP 4 Грудня 2009 19:37
САЛО - це гордість України,деякі іноземці знають таку країну лише через сало
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2009 23:24
до falter. А що ж тут хорошого, що іноземці знають про нашу країну лише через сало? Ганьба таким українцям, про яких знають завдяки салу. Ці "знання" іноземців про українців проявляються лише в дурнуватих анекдотах, з яких ми самі і сміємося. Ви цим пишаєтеся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus