USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі тролейбусники не хочуть нового директора

17 Травня 2011 17:21
До Луцького міського голови Микола Романюка колективно звернулися працівники Луцького підприємства електротранспорту, аби він залишив на посаді директора ЛПЕ Володимира Пуца на ще один рік.

Про це йшлося 16 травня під час прийому громадян у Луцького міського голови, пише «ВІП».

Колективне звернення працівників Луцького підприємства електротранспорту до Миколи Романюка проходило досить бурхливо.

Тролейбусники вимагали у мера, аби він продовжив контракт нинішньому директору цього підприємства Володимиру Пуцу.

Нагадаємо, в кінці травня у Пуца закінчується контракт з підприємством електротранспорту.

Міський голова сказав працівникам ЛПЕ, що він прийняв остаточне рішення про звільнення і змінювати його не буде.

«Не буде він працювати, тому що сьогодні доведено до такої ситуації… Він як чоловік хороший, частково керівник, але є багато питань. Коли я представлятиму нового, вам все скажу. Він не бачить перспективи там нормальної. Безгосподарності тьма, неефективно використовуються кошти, проколів по судах тьма, гроші міського і тролейбусного бюджету просто в трубу, не має там ефективного менеджменту», - переконує Романюк.

Проте тролейбусники кажуть, що їм набридла часта зміна директорів. Стверджують: від зміни керівництва нічого не зміниться, а таких керівників, як Пуц, за останні роки в них не було.

«За всі роки роботи це четвертий директор, під час роботи якого я нарешті получив інструмент. Скати покупляли, апарати нові. А то один лежав на дивані мемуари писав, другий – ходив, сміявся, третій – ходив, казав, що люди в нього працюють, а цей починає хоч трохи людям платити, люди ж працюють», - розповів один з працівників ЛПЕ.

Проте Романюк все-таки твердо стояв на своєму, і тролейбусники сказали йому, що, якщо змінять директора, «буде шуміха і забастовки».

«Ви хочете, щоб піднімалась якась шуміха? Для чого це? Ми ж не будемо мовчати. Люди так і сказали…Це ніхто не лякає вас, ніхто не упрікає, люди сказали – забираєте директора – стаємо на забастовку. Ми прийшли і принесли відповідь від всіх», - попередили представники ЛПЕ.

Опісля цього міський голова Луцька запропонував їм зустрітись на наступному тижні, де доведе протилежне підопічним Пуца на цифрах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 17 Травня 2011 17:37
ого-знов тролейбуси стануть?
справедливий Показати IP 17 Травня 2011 22:48
Пуцові холуї і підсрачники по депо вже 3 місяці ходять і збирають підписи на його підтримку( за його наказом). Однак 70 відсотків працівників ДЕПО - ПУЦА деректором не хочуть бачити. Зарплату отримують лише "прохачі" - особи які прогнувшись у три погибелі з письмовою заявою просять у Пуца зароблені свої кровні кошти а він як "барін" вирішує дати чи ні. Повірте це чиста правда, оскільки сам працював в депо.
Лучанин Показати IP 17 Травня 2011 22:51
Пуц дійсно за останній час керівник, який хоч щось робить. Більшого навряд чи хтось зробить. Провина в цьому в першу чергу держави та міського голови який сам не розуміє специфіку роботи цього підприємства. А поставити свою людину щоб дороздерибанити те що позалишалось ?.. Нехай докаже спочатку не на цифрах, а те що новий керівник є фахівцем в цій галузі, який дійсно може зробити так що це буде процвітаюче прибуткове підприємство. Правильно зроблять якщо будуть бастувати!
TFA Показати IP 17 Травня 2011 23:21
Кажуть, що хочуть поставити якогось молодика... Так що сумніваюсь, що він щось путнє зробить... А Пуцу респект, що він за такий короткий проміжок часу зумів досягти авторитету серед колективу, враховуючи в якому стані знаходилося підприємство, коли він прийшов.
Знайомий Показати IP 18 Травня 2011 09:14
Знаю Пуца Володимира Васильовича особисто довгий час (з 1992 року): порядна людина, відповідальний крерівник, професіонал, досвічений фахівець в галузі транспорту. Але кваліфіковані фахівці для міськради не потрібні, потрібні люди, які роблять те, що скажуть владці і на цьому все закінчується. Ось побачите, якщо звільнять В.В.Пуца, Луцького ЛПЕ просто не буде, а будемо іздити на приватних маршрутках. Договори на лізинг не він укладав, бюджет заборгував значні суми, а тепер його роблять крайнім!
Колись було... Показати IP 18 Травня 2011 09:33
Стосовно молодика-керівника - мова йде про призначення Дячука Рустама (в недалекому минулому директора КП "Луцьктепло"). Батьківщина в міськраді тільки тим і займається, "гріє" посади для своїх депутатів і наближених. Ні до чого хорошого це не приведе. Дячук вже в Луцьктеплі напрацював на кримінальну справу з мільйонними боргами.
Гавура Показати IP 22 Травня 2011 00:19
Дуже "професійний" директор,особливо вдало в нього виходить роздавати заробітно плати лише по заявам , чим він і здобув свій дишевий афторитет.Ще професійно в нього виходить розводити хаос і бардак на підприємстві ,програвати одна за одною судові справи ,та у вихідні розбити службовий автомобіль у Старовижівському районі (хоча можливо він контрулював роботу тролейбусів).Особисто я підтримою Романюка оскільки гроші потрібно вміти заробляти ,та рахувати ,а не бездумно "транжирити" гроші громади Луцька!
серж Показати IP 24 Травня 2011 12:20
Пуц нормальний розумний керівник, я в нього працював пару років, і він завжди на керівних посадах,освічений та вимогливий, а таких такі як Романюк чи Люлька не люблять, Не дозвольте поміняти - буду страшна біда на ЛПЕ,
Лучани Показати IP 24 Травня 2011 13:23
За рік, що працюе цей директор поліпшилось життя і працівників ЛПЕ і лучан. Відчутні зміни. Він народився і виріс в Луцьку то ми хочемо, щоб він і керував в Луцьку підприємством, а сільські дядькі нехай керують у себе в селі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus