USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада планує заробити на аукціонах 13 мільйонів гривень

2 Грудня 2009 18:40
Луцькраді із молотка треба продати об’єктів нерухомості на 13 мільйонів гривень, щоб наповнити бюджет розвитку обласного центру Волині.  
 
Заступник директора департаменту економіки, начальник відділу майна міської комунальної власності Луцькради Тарас Яковлєв розповів «Волинським новинам», що у вересні 2009 року один аукціон луцького майна таки відбувся. Із молотка продали об’єкт, площе 740 квадратних метрів на вулиці Янки Купали, 12. Його придбало підприємство «Волиньмедтехніка» за 1 мільйон 400 тисяч гривень. Зокрема, у цьому цокольному та підвальному приміщенні вироблятимуть медичне обладнання.
 
Також Яковлев додав, що загалом Луцькради у 2009 році отримала близько 3 мільйонів гривень від приватизації об’єктів нерухомості, приміром, через аукціони та конкурси. Проте є недовиконання плану. Бо у цьогорічному бюджеті обласного центру Волині йдеться про кошти від приватизації нежитлових об’єктів нерухомості міської комунальної власності розміром у 13 мільйонів гривень.
 
Саме через це великі надії покладають на проведення у грудні великих і менших об’єктів нерухомості. Адже потрібно наповнити грішми бюджет розвитку. Тарас Яковлев додав, що заявок на аукціон ще не з’явилися, хоча є значене зацікавлення луцькою нерухомістю. Проте додає, що ажіотажу немає.
 
Тарас Яковлєв пояснив, що об’єктами нерухомості обласного центру Волині зазвичай цікавляться підприємці, котрі представляють малий та середній бізнес. На «оглядини» будівель бізнесмени прибувають або самі, або із фахівцями, приміром архітекторами. Яковлев зауважив, що великі об’єкти приваблюють знаних у Луцьку людей, котрі зауважують, що до розвитку цієї нерухомості вони можуть залучити як і іноземні інвестиції, так і кошти із інших регіонів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лікар Показати IP 2 Грудня 2009 22:00
...цокольному та підвальному приміщенні вироблятимуть медичне обладнання... Цікаво, якої якості буде обладнання, вироблене в такому приміщенні.
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 22:06
планувати - це одне, а ось заробити - інша справа. бажаю здійснення мрій! :)
seal Показати IP 2 Грудня 2009 23:20
Коли ж, нарешті, вже щось продадуть. А то тільки й чути, що про наміри.
seal Показати IP 2 Грудня 2009 23:28
to Orest. А мені здається, що навпаки тільки біля приватизованих об'єктів існує якийсь порядок. Як приклад: вул.Лесі Українки. Дуже "гарно" виглядає там на фоні приватних установ комунальний Будинок побуту. А в Луцьку вже й так у комунальній власності майже нічого не залишилось. І що Вам немає де вийти і подихати свіжим повітрям?
OrestN Показати IP 3 Грудня 2009 13:25
to seal: ні, справа в іншому - влада демонструє те, що є поганим, неефективним господаром, безвідповідальною, бездарною владою. така бутафорна влада лучанам-виборцям непотрібна, не для цього ми їх вибирали. при владі мають бути патріоти своєї землі, а не випадкові гореполітики які мріють тільки про своє власне збагачення! бо первинна влада у народа, який все-ще спить
seal Показати IP 3 Грудня 2009 13:29
to Orest. Ось з цим Вашим коментом згідний на всі 100%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus