USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада заробила 660 тисяч за півгодини. Соколовська рада

10 Червня 2010 13:19
На земельних торгах, які відбулися 10 червня у Луцькій міській раді, за ділянки луцької землі троє учасників аукціону віддали 660 тисяч гривень.

Першим лотом стала земельна ділянка на вулиці Підгаєцькій, 15, яка продавалася у власність. Її стартова ціна становила близько 167 тисяч. За право купівлі об’єкту змагалися двоє учасників, кінцева ціна сягнула 230 тисяч гривень. Площа ділянки - 0,1348 гектара.

За право оренди земельної ділянки комунальної власності на проспекті Відродження, 22б змагалися двоє учасників. Стартова ціна з 18,826 тисяч гривень 25 копійок піднялася до 172 тисяч. Цільове призначення цієї ділянки – будівництво та обслуговування торгово-офісних приміщень. Площа ділянки становить 0,38 гектара.

Початкова вартість останнього лоту – земельної ділянки на проспекті Відродження,26г складала близько 29 тисяч гривень. За право оренди цього об’єкту змагалися аж п’ятеро учасників. Виграв учасник аукціону, який запропонував 258 тисяч гривень. Площа 0,053 гектара.

Заступниця Луцького міського голови Лариса Соколовська результатами торгів задоволена. «Після останніх аукціонів, аукціонів минулого року, такого затишшя, дуже задоволена, що торги вдалися. Бажаю, аби ті, хто придбав ділянки, якнайшвидше заплатили гроші, бо вони потрібні для бюджету. І я думаю, що це свідчить про те, що криза і світова і державна йде від нас», - прокоментувала Соколовська.

Нагадаймо, що луцький міський голова Богдан Шиба неодноразово казав про те, що кошти, отримані від земельних та майнових торгів підуть на ремонт доріг та до бюджету розвитку міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
михаил Показати IP 10 Червня 2010 16:33
Заступниця Луцького міського голови Лариса Соколовська результатами торгів задоволена. «Після останніх аукціонів, аукціонів минулого року, такого затишшя, дуже задоволена, що торги вдалися. Бажаю, аби ті, хто придбав ділянки, якнайшвидше заплатили гроші, бо вони потрібні для бюджету. І я думаю, що це свідчить про те, що криза і світова і державна йде від нас», - прокоментувала Соколовська. это она наверное думает что деньги ей предназначенны....????или все-таки дороги????:)))и если дороги--то какие???:))
Микола Джеря Показати IP 11 Червня 2010 10:45
Та вони все одно ті гроші потім подеребанять разом з безвусим мером))))Їм чим більше тим краще!
Ніна Показати IP 14 Червня 2010 17:04
Раніше ніяких аукціонів не було, а в спеку вулиці поливали поливальні машини. Куди їх поділи?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus