USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькрада знову забирає у Токарського торговельний ряд

29 Вересня 2010 11:52
Сесія Луцької міськради 29 вересня розірвала договір оренди між Луцькою міської радою і ПФ «Скорпіон-сервіс» - за проголосувало 28 депутатів.

Мова йде про торговий ряд між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука. Нагадаємо, земля під цим рядом перебувала в оренді ПФ «Скорпіон-Сервіс» директор якої – підприємець Василь Токарський.

Як прокоментував представник підприємців, Олександр Пасечник, підставою для розірвання договору є те, що приватна фірма не показала витребувані міською радою документи, які підтверджують, що на орендованій ділянці є власність «Скорпіон-сервісу».

Після розірвання договору оренди відбудеться засідання земельної комісії, яка буде рекомендувати сесії міськради кому віддати в оренду земельну ділянку, яка стала предметом спору між підприємцями та приватною фірмою.

Остаточне рішення про долю ряду приймуть депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Антон Показати IP 29 Вересня 2010 11:56
Вже та міськрада задовбала! Хай дадуть нарешті людині нормально працювати!
не просто так Показати IP 29 Вересня 2010 13:25
Шиба вже не знає за що вкусити !Так брудно використовує адмін ресурс !А хто такий Пасічник? Що він в своєму житті гарного зробив чи збудував?Брехуни вони разом з Шибою!Фу,як бридко!
обурена Показати IP 29 Вересня 2010 13:47
Наскільки я знаю,то Токарський не підприємець,а бізнесмен.А це дві великі різниці!Він не купляє в Китаї непотріб і не продає його за божевільні гроші ,і не говорить,що це Італія,як той розумний Пасічник!Який, навідь свого продавця (і не одного) оформити на роботу не може,і в державу з доходів 200 грн часом сплачує!А в Токарського скільки людей працює!І зарплату їм вчасно платять!І на "кризу" не звертають увагу!
VSC до обурена Показати IP 29 Вересня 2010 14:57
Бизнесмен????? Вася был барыгой, барыгой и остался. Просто - барыга среднего масштаба.
В.Токарский до VSC Показати IP 29 Вересня 2010 15:56
Сам ти барига, від бариги чую, козел приїзди і скажи мені це особисто.
Vasulko до обурена Показати IP 29 Вересня 2010 17:12
"Наскільки я знаю,то Токарський не підприємець"...не бізнесмен,а такий собі хитрожопий посередник-за гроші підприємців побудував "Ювант"+собі ще до 20 магазинів.А що ще зробив цей "бізнесмен" для міста?А за цей ряд-"жадность фраєра погубила"- непотрібно було продавати магазинчики по ціні 2-х кім. квартир,а здавати в аренду і тоді ні в кого не було б претензій.А тепер гуд бай вася..
Тарас Показати IP 29 Вересня 2010 14:35
Пасічник - мразь, сволота, гидота. Це він все там викручує. Такрський хоче зробити місто кращим. А Шиба перед виборами став на сторону базарників. Уже впяте. Ганьба австріяці, продажному галициянту!! Але це його не врятує. Піде бикам яйця дрочити!
людмила Показати IP 29 Вересня 2010 20:32
Я не знаю, хто такий Токарський,ніколи його в вічі не бачила, але добре знаю, хто такий Шиба і його жополизи на зразок Зелінського, Прачука, Духневич, Гриба, Нікітюка,Мамосюк,... Своїми руками ні хрена за життя не зробили, а лише думаютиь, як "нагнути" підприємців... Недарма Прачук, Мамосюк, Никимитюк,Гриб і інші понахватались земельних ділянок, а тепер потрібно, щоб Токарський і інші підприємці їм ще й грошиків на будівництво "хатинок" дали... Правильно, Антон, задовбали уроди ...
VSC до людмила Показати IP 30 Вересня 2010 10:40
Вы с Луны свалились? Вы не знаете Васю Токарского? Его весь город знает, а Вы нет. Это простой луцкий барыга, каких здесь сотни, но все они именуют себя бизнесменами.
Петро Показати IP 30 Вересня 2010 10:29
Вася, тримайся, і ми тебе виберемо мером. Ти - молодець! Ти - бізнесмен. Ти сам себе зробив, а баригою тебе обзивають справжні бариги. Досить на базарах цих ржавих контейнерів і пасічників! Будуй нові Юванти - це усе потрібне для нашого міста. А заздрівників посилай на@уй. Вони - жебраки, бо в них в мізках - жодної звивини.
Vasulko Показати IP 30 Вересня 2010 15:08
А шо нам стоит "ювант" построить-вася в Ковелі вже построив не за гроші підприємців,а тіпа за свої-і результат-глибока дупа та майже 30мільйонів боргу в Західбанку+арешт ковельського Юванту.Ше такого баригу,як вася ,в мери,то буде повний піпец...
Бєня Крик Показати IP 30 Вересня 2010 15:26
Нормальний пацан баригой не буває,нє по понятіям.Вася не чіпає цих оленів,бо опущєнних трогати западло.
ДДД Показати IP 30 Вересня 2010 17:17
Я знайомий з Василем Васильовичем особисто. Дуже приємний чоловік. А те, що статок заробив, то що вам заважає це зробити? Чи простіше сидіти і розписувати, який він поганий, як він крав. Якби він не працював потужно, то і нічого б у нього не було. Це людина з стійкими життєвими принципами і дуже багато добра робить, просто не піариться цим. І не хизується, поводить себе з людьми на рівні. А минуле у всіх наших політиків не без плям. Взяти одного Шибу з його аварією, про яку дуже швидко всі забули.
OrestN Показати IP 30 Вересня 2010 21:34
Вже та міськрада задовбала! Хай дадуть нарешті людині нормально працювати!
Ladomir_79 Показати IP 30 Вересня 2010 23:36
#ax йому тим мером бути. Сидів би ананаси їв і рябчиків жував. Ото хочеться ??? Окрім, заздрощів нічого ж не наживеш. Хз нафіга воно йому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus