USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких екскурсоводів навчатимуть в академії

8 Лютого 2010 17:13
Відділ туризму та рекреації Департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцької міськради оголошує набір слухачів на навчальний курс «Академія екскурсоводів». 
На курси запрошуються будь-хто з лучан, хто цікавляться історією, культурою і традиціями міста. А також є комунікабельним і вміє жваво спілкуватися. Слухачі отримають знання з теорії туризму та екскурсійної справи, дізнаються про особливості роботи гідів та екскурсоводів. Також збагатяться інформацією про туристичну привабливість Луцька та загалом регіону. Крім того, будуть практичні заняття, пов’язані з відвідуванням історичних і туристичних об’єктів. Курси екскурсоводів триватимуть 2,5 місяця. Слухачі навчатимуться двічі на тиждень. Кожними вихідними ходитимуть на тренінги-екскурсії. Щоб потрапити в «Академію екскурсоводів», потрібно надіслати заявку на електронну адресу відділу туризму та рекреації: [email protected].
Потрібно вказати особисті дані - прізвище, ім’я, рік народження, місце роботи або навчання, знання мов, досвід проведення екскурсій і мандрівок. Заявки прийматимуть до 12 лютого включно, - пише ІАЦ «Луцьк».
Майбутні слухачі курсів попередньо зустрінуться з чиновниками на співбесіді. Лише після неї міський відділ туризму визначиться з претендентами на місце в Академії.
До слова, навчання в «Академії екскурсоводів» безкоштовне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus