USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Луцький правознавчий ліцей проситься «під крило» облради

9 Лютого 2010 12:08
Дирекція Луцького правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою хоче перевестися на баланс Волинської облради. Таким чином навчальний заклад отримає юридичне право навчати дітей зі всієї України.
Про це сьогодні повідомив заступник начальника обласного управління МВС Володимир Остапович на засіданні комісії з питань освіти і науки облради.
Члени комісії не проти внести питання про утримування ліцею. Проте за умови, що заклад зі всією землею перейде в повну комунальну власність облради.
«Ми двома руками «за», щоб вас забрати, щоб ви не були в таких злиднях. Проте, брати собі на шию фінансування міського закладу без передачі на баланс власності, просто недоцільно», - каже член комісії Сергій Іванюк.
Загальна площа території ліцею сягає 10 гектарів. Нині ліцей фінансується з міського бюджету. Директор ліцею Анатолій Дудич каже, що 5,5 мільйонів гривень із міської казни щорічно вистачає лише на харчування учнів, зарплату викладачів і сплату комунальних послуг. Інші кошти надходять зі спонсорських внесків УМВС.
«У навчальному закладі зараз навчається 169 дітей. Денне харчування ліцеїстів обходиться ліцею в 17 гривень в день. За новими стандартами у разі передачі закладу на баланс обласної ради, діти наїдатимуть в день на 60 гривень», - каже член комісії Михайло Попович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
seal Показати IP 9 Лютого 2010 12:29
Правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою є скоріше міліцейським, на відміну від Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, який дійсно є військовим. Так що заголовок не відповідає змісту статті. :-)
Влад до seal Показати IP 31 Березня 2013 20:31
Як поступити в правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою,як мені це зробити.
seal Показати IP 9 Лютого 2010 14:46
До редакції: як завжди швидка реакція. Дякую. :-)
злата Показати IP 9 Лютого 2010 18:31
Від міста втікатиме все,що ще хоче функціонувати (підприємства і заклади),бо з таким горе-мером догосподарюються до свого закриття.
оксана Показати IP 30 Квітня 2010 00:04
я хочу тодо постопити як мені це зробити
Вася Показати IP 4 Травня 2011 12:59
Ліцей - це тільки голосні слова, а насправді ліцеїсти в даному ліцеї живуть в жахливих умовах, спальні переповнені, умивальників та унітазів не хватає, теплої води майже завжди немає, вчителі залишились всі з інтернату і навчають по системі інтернату, хабарі в порядку речей...Вступайте люди до правознавчого ліцею...
МАша Показати IP 16 Листопада 2011 22:59
які бали потрібно мати що вступити до ліцею після 9 класу?
Оксана Показати IP 28 Грудня 2011 14:22
Фото ліцеїста саме Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, а не правознавчого!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus