USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцький замок пропагують у соціальній рекламі

28 Вересня 2011 16:33
Українські телеканали покажуть соціальну рекламу про номінантів акції «7 чудес України», в тому числі, про Луцький замок - заступник голови Верховної Ради, голова оргкомітету акції «7 чудес України» Микола Томенко попередньо домовився з телеканалами ICTV, «24», OTV, ТВі, «Рада».
Про це інформує Телекритика.
Під час прес-конференції Микола Томенко нагадав, що 22 серпня було визначено фіналістів акції «7 чудес України: замки, фортеці палаци», якими стали 7 найкращих замків, 7 фортець та 7 палаців. Він повідомив, що триває голосування за визначення остаточних переможців, яких буде представлено 1 грудня 2011 року.
Наразі за результатами першого місяця голосування до десятки найкращих входять: Луцький верхній замок; Кам'янець-Подільська фортеця; палац у Качанівці; Хотинська фортеця; Ужгородський замок; палац Кирила Розумовського у Батурині; Аккерманська (Білгород-Дністровська) фортеця; палацовий комплекс Дубенського замку; архітектурний комплекс резиденції буковинських митрополитів та Збаразький замок.
Томенко наголосив, що йдеться про умовне лідерство, оскільки попереду ще два місяці голосування. Він висловив сподівання, що до акції долучиться ще багато ЗМІ.
Голова оргкомітету акції також нагадав, що після визначення фіналістів канал ТВі запропонував зробити серію програм про кожного з них. Наразі три з 21 програми вже вийшли в ефір. Телепроект «7 чудес України» виходить по суботах о 20:00. Ведучим-екскурсоводом програми є Микола Томенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Exaboto Показати IP 28 Вересня 2011 18:39
хай ще покажуть "чудовий" краєвид що можна побачити з вежі.
Лора Показати IP 28 Вересня 2011 19:47
Отприсок "асвабадітелей" все поливає лайном.
Exaboto до Лора Показати IP 28 Вересня 2011 22:30
Лайно - це базар під замком. І якщо вам так цікаво то дві баби та дід - вчителі в школі. інший дід - піп. Батьки вчителі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus