USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мамосюк не вистачає бушлатів, газу і цифрового фотоапарата

14 Грудня 2010 10:29
Управління муніципальної міліції Луцькради за три останні місяці склало 508 протоколів про адміністративні порушення, однак для кращої роботи структурі не вистачає технічного оснащення.
Про це під час оперативної наради міського голови повідомила керівник управління Світлана Мамосюк.
Вона зазначила, що із зазначеної кількості протоколів більшість стосувалися порушень у сфері торгівлі та порушень правил благоустрою.
Разом з тим, до функціональних обов’язків працівників входить стежити за чистотою вулиць, скверів та парків, протидії незаконного виготовлення та продажу спиртоголірчаної продукції.
Такої «пальонки» за три останніх місяці муніципали вилучили понад 300 літрів і скали 43 протоколи.
Однак, за словами Мамосюк, в управлінні є значні проблеми з оснащенням. Наприклад, не вистачає цифрового фотоапарата для моментальної фіксації правопорушень, телефону з функцією визначення номер вхідного дзвінка, аби фіксувати марні виклики, факсу та ремонту службового авто – мінівена «Соболь».
Для кращої роботи начальник управління пропонує перевести авто на роботу на бензині, оскільки від заправки газом, каже вона, машина псується. Аби зекономити тепло, керівник «муніципалів» пропонує замінити в управлінні вікна та двері.
Мамосюк також поскаржилася, що для працівників не вистачає спецодягу, зокрема бушлатів та берців – спеціальних військових чобіт зі шнурівкою.
Загалом штатним розписом управління передбачено 38 працівників, з яких 18 сторожів для охорони об’єктів муніципалітету та 13 інспекторів. Усі інші – посадові особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Helge Показати IP 14 Грудня 2010 10:39
смеюсь ..... и плачу......
Кабан Показати IP 14 Грудня 2010 10:48
300 літрів пальонки за 300 тисяч гривень(зарплата та утримання за 3 місяці МП) Не за жирно. А за чистотою на вулицях повинні слідкувати ЖКХ.Сфери порушення торгівлі це можна зрозуміти продаж насіння бабусями! А в рік витрати з бюджету приблизно 1200000! Цю суму можна використати раціональніше! Та сама ситуація з автопарксервісом, та іншими лежачими підприємствами.Я надіюсь наш МЕР читає ВН, вивчить ситуацію, та втілить правильне рішення!
мент Показати IP 14 Грудня 2010 20:29
Мамосюк лапшу на вуха добре вміє вішати, що тільки не придумає щоб залишитись на посаді. Там не вікна в муніципалів треба міняти, а муніципалів та Мамосюк. Бо в ДКП "Молодість" наробила боргів, а де кошти за оренду...
M Показати IP 14 Грудня 2010 20:43
Муніципальна голота...
Богдан Показати IP 14 Грудня 2010 20:43
можна подумати, якщо муніципалам дати цифровий фотоапарат- то їхня робота покращиться, а розуму не вистачає сфотографувати мобільним телефоном! Займаючи керівну посаду потрібно хоч трошки думати, а то дуже багато слів, а діла і роботи не видно і не чути. ГАНЬБА!!! таким людям, які займають такі керівні посади і нічого не роблять!!!
депутат Показати IP 14 Грудня 2010 20:51
Раніше Пилипака розповідав казки, а тепер Мамосюк
Лучанка Показати IP 29 Грудня 2010 16:27
Мамосюк перукарям в ДКП "Молодість" закупила комп'ютери, тепер дайте гроші на цифрові камери. Дайте пінка під зад Мамосючці. Скільки бюджет буде кормити цю злодюжку. На 31 працюючого, 6 посадових осіб, в т.ч. Мамосюк, яка писати не вміє. Чи не зажирно - на 5 працюючих - один посадовець.На 31 працюючого - досить 2 посадові особи із місячним фондом зарплати - 3 тис.грн.
невістка Показати IP 12 Травня 2011 20:04
до немудрої лучанки: окрім перукарів в ДКП "МОлодість" ще й велася бухгалтерія,а зараз,якщо ви відстала і малограмотна,то знайте,що звітність ,в тому числі і в міську раду треба здавати в електронному варіанті. Коли Мамосюк прийшла на підприємство,то там була друкарська машинка "Ятрань" та калькулятор,який включався в розетку з обмотаною скотчем вилкою.Зрештою :її пішли-комп'ютери лишились.Чого вона злодюжка?За базар можна і відповісти.При звіті Мамосюк не просила коштів,а основні засоби.Старорежимна ви особа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus