USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Майно «Волиньрибгоспу» незаконно прибрали до рук

22 Липня 2013 15:39
Представники підприємства «Волиньрибгосп» звернулися до Господарського суду Волині з позовом про вимагання з незаконного володіння підприємства «Рибгосп «Цумань» своїх об’єктів нерухомості, - повідомляє «Під прицілом».

Зокрема, позивач розповідає, що керівник «Волиньрибгоспу» ще у 2000-ому році року видав наказ на підставі рішення загальних зборів товариства, в результаті чого дев’ять одиниць нерухомості передали на баланс державного підприємства «Рибгосп «Цумань».

Але згідно з реєстраційними посвідченнями обласного бюро технічної інвентаризації, об’єкти нерухомості належать «Волиньрибгоспу».

З повідомлення також відомо, що цього року між двома підприємствами підписали акт повернення-прийняття основних засобів, згідно чого «Волиньрибгосп» прийняло на баланс майно.

Проте, як виявилося, відповідач почав перешкоджати в доступі до майна та продовжує ним
користуватись.

Тож, суд порушив провадження у справі. Однак перше судове засідання перенесли через те, що жодна зі сторін не надали витребувані судом документи.

ЧИТАТИ ЩЕ: Керівник «Волиньрибгоспу» розікрав бюджетні кошти
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ківерчанин Показати IP 22 Липня 2013 18:45
Ще залишилось розвалит єдине більш-менш нормальне підприємство-Цуманський рибгосп який ще дає роботу і платить зарплату і податки.Украінець Хофман коли ти вже наісишся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus