USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медики не пов’язують смерть десятої жертви епідемії з пневмонією

17 Листопада 2009 17:37
Судово-медична експертиза не пов’язує смерть 18-річного юнака з грипом чи його наслідками. Про це у коментарі «Волинським новинам» 17 листопада розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель.
Головний медик обласного центру Волині Федір Кошель розповів, що смерть цього юнака не зараховується до луцьких жертв пневмонії. Наразі, за словами чиновника, у Луцьку налічується три смерті від ускладнень грипу. Від чого таки помер юнак, Федір Кошель не розповів, мотивуючи відмову тим, що таку інформацію можна розголошувати лише із дозволу батьків. Також він не прокоментував перебіг хвороби молодика.
Нагадаємо, що у вихідні в Луцьку помер 18-літній юнак у кареті «швидкої» допомоги. Як інформує сайт СІД-ФМ, він хворів на ДЦП, мешкав із батьками. Протягом двох днів у хлопця була висока температура.
Наразі на стаціонарному лікуванні перебуває 103 осіб у міській клінічній лікарні, з них – 63 з діагнозом «пневмонія», у реанімації – 1 людина.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Тимощук Показати IP 18 Листопада 2009 10:37
у мене питання - вентиляція легень хоча б одного врятувала? і чи наші медики ходять в лікарню - молитися? бо вони реально зробити ніц не можуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus