USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родина Бориса Клімчука просить надалі не пов’язувати з його ім’ям діяльність фонду «РІДНА ВОЛИНЬ»

7 Березня 2016 12:27
Родина Бориса Клімчука просить надалі не пов’язувати діяльності Фонду «Рідна Волинь» ні з самим Борисом Петровичем, ні з його сім’єю.

Про це повідомляє “Волинська газета”.

В офіційному повідомленні до волинян, зокрема, йдеться:

«Звертаємося до громади Волинського краю з вдячністю за підтримку. Дякуємо щиро усім, хто взяв участь у заходах, присвячених вшануванню пам’яті Бориса Петровича.

Водночас вважаємо за необхідне повідомити про те, що Фонд «Рідна Волинь», який був заснований Борисом Клімчуком, більше не носить його ім’я. Просимо надалі не пов’язувати діяльність цього фонду з ім’ям Бориса Петровича та його сім’єю .

Також сім'я Бориса Клімчука звернулася до нового керівника цієї структури з проханням змінити назву і більше не використовувати ім’я Бориса Петровича для реалізації своїх проектів.

Нагадаємо, Борис Клімчук був головою Волинської ОДА з березня 2010 до лютого 2014 року, коли на вимогу мітингувальників сам написав заяву на звільнення.

Аби не допустити кровопролиття під час пікету адмінбудівлі на Волині 24 січня 2014 року Борис Клімчук став на коліна перед людьми, які пікетували обласну раду, благаючи не допустити насилля і штурмів.

Серце колишнього голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука перестало битися 2 вересня 2014 року. Трагедія сталася в лікарні в Німеччині. Прощання з відомим волинянином відбулося 5 вересня 2014 року Луцьку, тисячі волинян прийшли, щоб віддати останню шану цій великій людині.

27 жовтня 2015 року у Луцьку презентували книгу «Борис Клімчук: «Я син волинської землі».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волиняка Показати IP 7 Березня 2016 12:43
Правильно! Бо Глазунов тільки і вміє все готове загрібати не вклавши ні йоти у справу!
Анонім Показати IP 7 Березня 2016 22:37
Глазунов- пристосуванець, г*ида. Слава богу, що сім'я розібралась.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus