USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мерія дозволила кафе і магазинам працювати до опівночі

29 Березня 2010 14:31
Для встановлення зручного для лучан режиму роботи міських магазинів і барів, відвернення та зменшення шуму виконком Луцької міськради вирішив встановити режим роботи після 22.00 окремим закладам торгівлі та ресторанного господарства.

Зміни в графіку роботи магазинів запровадили, керуючись Законами «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».

Також є рішення міськради «Про затвердження правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька».

Відтак, у рішенні йдеться про встановлення режиму роботи магазину «Гетьман» з літнім майданчиком на вулиці Гетьмана Мазепи, 10 - до 23.00 із 15 квітня по 15 жовтня 2010 року.

Також, підприємцю Ірині Мельничук запропоновано погодити з департаментом підприємництва режим роботи до 22.00 закусочної «Східний Експрес», що на проспекті Відродження, 1а.

Крім того, до 24.00 встановлено режим роботи кафе «Вікторія» на вулиці Привокзальна, 15 та цілодобово – магазину «Продукти» на проспекті Відродження, 4а, - інформує ІАЦ «Луцьк» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus