USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку дозволили кафе та ресторанам приймати відвідувачів всередині приміщень

14 Липня 2020 10:34
З 16 липня на території Луцька та Прилуцького старостинського округу закладам громадського харчування дозволили приймати відвідувачів у приміщеннях.

Про це стало відомо під час дистанційного засідання позачергової 87-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 14 липня.

Як повідомив, начальник з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Юрій Кирилюк, досі у Луцьку та на території Прилуцького сатростинського округу діє рішення міської ради від 29 травня щодо заборони роботи закладів громадського харчування, окрім обслуговування відвідувачів на вулиці, на літніх майданчиках та терасах.

«У місті – позитивна епідеміологічна ситуація, тож є низка звернень щодо дозволу роботи закладів громадського харчування у приміщеннях. Тому пропоную дозволити з 16 липня прийом ресторанами, барами та кафе Луцька та округу відвідувачів у приміщеннях», – звернувся посадовець до депутатів.

Його підтримав і депутат Ігор Поліщук, який зазначив, що вчора, 13 липня, до Луцької міської ради звернулася група рестораторів обласного центру із проханням дозволити закладам громадського харчування приймати відвідувачів у приміщенні.

«Бізнес, що працює в галузі громадського харчування, найбільше постраждав під час карантину. Сьогодні температурний режим не дозволяє задіяти літні тераси на повну потужність. Виходить, що сьогодні, для закладів, які мають літні тераси, лишився один місяць сезону. Люди лишилися без роботи. Дуже багато в закладах громадського харчування працює молодих людей, які мешкають на орендованому житлі. І їм немає чим за нього платити. Я вважаю, що потрібно зберегти бізнес людей, дати людям заробити кошти на існування та дозволити активно наповнювати бюджет міста», – звернувся обранець громади до колег.

Так, луцькі депутати зміни до проєкту рішення підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мурсель Показати IP 14 Липня 2020 10:42
це зашквар...ну, Хорзов, заробляй тепер! і не забудь поділитись)
LOL Показати IP 14 Липня 2020 10:58
ЦЕ НЕПЕРЕВЕРШЕНО!!! Рішення щодо дозволу приймати відвідувачів у приміщеннях закладів громадського харчування у звязку з позитивною епідеміологічною ситуацією приймається на сесії міської ради яка проходить в ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ!!! БРАВО!!! БРАВІСІМО!!! Це 100% номінація на премію Дарвіна 2020 року!!!
Євробидло Показати IP 14 Липня 2020 11:45
Таму що заангажований.
Лучанин Показати IP 14 Липня 2020 14:17
Харош Хорзов! Але мені чомусь здається що через місяць знову все позакривають.
Заробітчанин Показати IP 14 Липня 2020 17:59
А що це погано, що заклади відкрили? Ну має людина заклади і заробляє на них (для цього вони і були відкриті), а не для того, щоб кормити бідних і знедолених. А ще в тих ресторанах працює багато людей, яким теж хотілося б отримувати ЗАРПЛАТНЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus