USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мерія Луцька вкотре допоможе тролейбусникам грошима

15 Грудня 2009 11:08
Міська влада планує поповнити статутний фонд Луцького підприємства електротранспорту грошима, які одержать наприкінці року від продажу комунального майна та землі.
 
На вівторковій оперативній нараді мер Богдан Шиба наголосив, що міська рада і так виконала свої зобов’язання перед тролейбусним депо. Проте сьогодні немає гарантій, що субвенція із державного бюджету надійде до кінця року у повній мірі. Тому й варто допомогти ще раз тролейбусникам.
 
«Маємо підсобити, щоб покращити його фінансовий стан. Треба позакривати всі проблемні точки і розрахуватися із заробітною платнею», - сказав луцький мер.
 
Він наголосив, що підприємство варто підтримувати як наприкінці нинішнього, так і на початку наступного року. Адже президентські вибори та потяг свят не сприятимуть надходженню до казни луцьких тролейбусників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 15 Грудня 2009 13:47
Як завжди чудовий фотокоментар. Ось це так дійсно реальна допомога.
seal Показати IP 15 Грудня 2009 20:54
А взагалі мені цікаво, чи коли небудь настане, той час, що владці у нас перестануть обіцяти, а почнуть казати :"Ми це зробили!" Знаєте в мене особисто більше надії вселила б новина, в якій би казалось, що міськрада ПОПОВНИЛА статутний фонд Луцького підприємства електротранспорту грошима, які ОДЕРЖАЛА наприкінці року від продажу комунального майна та землі. А поки що це лиш обіцянка, добрий намір. Так ще ж і продати щось треба. А от з цим якраз останнім часом виникають проблеми. Хіба тих кілька десятків тисяч, які мерія нещодавно вторгувала спасуть тролейбусників?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus