USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мерія Рівного – лучанам: нам аеропорт, вам аквапарк

4 Лютого 2011 12:08
Луцьк і Рівне розробляють спільну стратегію розвитку.

Про це розповів заступник міського голови Рівного Андрій Філін, який нещодавно повернувся з експертної ради проекту «ЛІНК-Україна», - повідомила 3 лютого газета Рівне Вечірнє.

Філін каже, що і в Рівному, і в Луцьку нарешті зрозуміли, що в статусі партнерів містам буде простіше реалізувати чимало спільних і взаємовигідних проектів.

«Наразі мова не йде про реалізацію і фінансування якихось конкретних проектів. Ми розробляємо спільну стратегію розвитку, і в цьому є вже чимало «плюсів», - сказав чиновник.

«Головний – у тому, що і ми, і наші волинські колеги тепер знаємо, над чим кожен з наших регіонів планує працювати, і домовляємось про те, щоб не конкурувати у цих проектах, а спільно розвиватись», - додав віце-мер РІвного.

Для прикладу, тривалий час між нашими областями йшла боротьба за створення конкурентноспроможного аеропорту. Ми могли б спільно створити такий аеропорт в Рівному. А в Луцьку, для прикладу, допомогти звести аквапарк, якщо планували будувати у нас», - пояснив Філін.

За словами Філіна, це лише один з небагатьох прикладів взаємовигідної співпраці.

Чимало проектів самотужки ні Луцьк, ні Рівне реалізувати не змогли б.

До такої стратегії розвитку включені й прилеглі до обласних центрів райони, - розповів рівненський чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Є Показати IP 4 Лютого 2011 12:13
"Нам дороги, Вам - бродячі собаки" - далі продовжив заступник міського голови Рівно. За словами Філіна, це лише один з небагатьох прикладів взаємовигідної співпраці.
кАБАН до Є Показати IP 4 Лютого 2011 15:42
Зачьот!!!:)))
Товариство захисту ЛЮДЕЙ Показати IP 4 Лютого 2011 12:29
Кожному, кому не байдуже своє здоров"я та здоров"я наших дітей, пропоную розпочати акцію: "Втрави бездомного пса - збережи здоров"я!"
покусаний до Товариство захисту ЛЮДЕЙ Показати IP 4 Лютого 2011 13:13
я за. кажуть що від новокаїну чи інших знеболюючих вони просто засипають.
Виктор Показати IP 4 Лютого 2011 12:38
Очень выгодное предложение для лохов.......
Лучани Показати IP 4 Лютого 2011 12:40
Вам Романюк, а нам.... Як мера Рівного звати?... А, хотя забирайте Романюка безплатно!
Стрийко Показати IP 4 Лютого 2011 12:49
Чого ви напали. Головне у статті ось це - Луцьк і Рівне розробляють спільну стратегію розвитку. А про аеропорт чи аквапарк - це Філін сказав так, для наочного прикладу (причому - для рівненських читачів). Сама ідея спільної стратегії розвитку для обох міст добра. Перший захід - побудувати нормальну дорогу до Рівного!
M Показати IP 4 Лютого 2011 15:23
Це, що, виходить Рівне має Луцьк за лоха? Аеропорт - це потужна сила і перспектива економічного розвитку. Аквапарк - це сміх. Розумне керівництво не буде міняти золото на пластмасу.
лучано Показати IP 4 Лютого 2011 16:39
не фіг дєлать - романюк продасть Луцьк - бо він сам рівненський засланець!!!!!!! і там роджений хай туди і їде
1 Показати IP 5 Лютого 2011 01:29
Спочатку треба нормальну дорогу між містами побудувати.
Z Показати IP 8 Лютого 2011 07:40
НАВІТЬ СМІШНО ПОРІВНЮВАТИ - АЕРОПОРТ І БАСЕЙН. НЕ ЛЕТІТЬ ЗА МОДНИМ СЛОВОМ - АКВАПАРК - ЗВИЧАЙНИЙ КОМПЛЕКС З БАСЕЙНАМИ. ЙОГО ЗАВЖДИ МОЖНА ПОБУДУВАТИ, КОЛИ АЕРОПОРТ КОШТИ ПРИНОСИТЕМЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus