USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мерія заявляє, що за літо наведе лад з пивними точками

9 Червня 2011 09:07
У Луцькій міській раді заявили, що до Дня Незалежності в місті не буде жодного незаконно встановленого об’єкта.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету міськради, де прийняли рішення про демонтаж об’єкта торгівлі у вигляді намета на майданчику навпроти пам’ятника Тарасові Шевченку на проспекті Волі.

«Цю самовільно встановлену споруду було демонтовано, відповідно до Правил благоустрою міста Луцька», - йдеться у повідомленні відділу інформаційної роботи мерії.

Ще 4 червня її власник був попереджений приписом про можливий демонтаж, однак вимог документу не виконав.

Відтак, продукція і матеріали демонтованої споруди знаходяться на складі департаменту житлово-комунального господарства. Підприємець завтра зобов’язаний погасити всі затрати, які понесли виконавці демонтажних робіт, і тільки після цього зможе забрати вилучені в нього засоби.

«Сьогодні в нашому місті є багато об’єктів, які встановлені самовільно і створюють непривабливий зовнішній вигляд та незручності для жителів. Це палатки та різні так звані торгові «точки», які незаконно встановлені без погодження з Луцькою міською радою та без технічної документації. Міська влада продовжуватиме роботу з їх виявлення і демонтажу», - йдеться у повідомленні мерії.

«Є рішення виконкому про демонтаж малих архітектурних форм в районі залізничного вокзалу, де відбуватиметься реконструкція. Всі підприємці про це попереджені, і до 12 червня вони зобов’язані свої споруди перенести. Також є рішення про демонтаж незаконно встановлених малих архітектурних форм на території біля Центрального ринку на вулиці Глушець. До Дня Незалежності в місті не буде жодного незаконно встановленого об’єкта», - наголосив заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Gres Показати IP 9 Червня 2011 09:28
Навіщо чекати ДН? За тиждень демонтувати... і КРАПКА! А так знову "попахує" хабарями.Де прокуратура?
109 Показати IP 9 Червня 2011 09:51
Не в хабарях діло, та і скільки може заплатити за місце бочка квасу чи газетна лавка. До Дня незалежності даний час тільки тому, що рівно стільки займе офіційна процедура затвердження усієї документації.
Квасник Показати IP 9 Червня 2011 11:23
"...скільки може заплатити за місце бочка квасу" - а порахуйте скільки людей в 30-ти градусну спеку беруть "по бокальчику"??? Та це такий бізнес, що Вам і не снилось, а затрати мінімальні, квас-то порошковий!!!
РЕАЛІСТ Показати IP 9 Червня 2011 12:54
"Водо - кораблі тримає, а мене, бідного єврея, тим більше протримає." Так говорив батька знайомий, який за Союзу(!!!) в районі привокзальної площі торгував газованою водою. Так і з квасом. З газетами важче - там маржа маленька. І в спеку вони не дуже рятують. А так, демонтують пару палаток - от і все. Виберуть жертв. :)
ліберал2 Показати IP 9 Червня 2011 13:16
Для багатьох людей торгівля квасом, водою, і ін. хоя якась можливість заробити! А всілякі чиновники тільки сидять на шиї у платників податків і все б позабороняли, а хто ж буде податкі на ваші зарплати платити і хабарі давати!?
Rom Показати IP 9 Червня 2011 15:46
"а порахуйте скільки людей в 30-ти градусну спеку беруть "по бокальчику"??? Та це такий бізнес, що Вам і не снилось" Цікаво а хто цей квас п'є? Мер та депутати? Чи може громадяни які йдуть з роботи чи гуляють? Давайте заберемо з вулиць квас, так само як колись забрали всі автомати з газованою водою. Певне тоді всі будуть ходити у "Елітні заклади громадського харчкування" щоб випити стаканчик "Свіжовитисненого" соку із "Щойнозірваних" фруктів та овочів. Та і коштуватиме цей напій знано дешевше квасу. Гарна пропозиція! Підтримую!
лучанин Показати IP 9 Червня 2011 17:13
«Сьогодні в нашому місті є багато об’єктів, які встановлені самовільно і створюють непривабливий зовнішній вигляд та незручності для жителів" а ті халабуди що належать депутатам і є дозволи створюють дуже привабливий зовнішній вигляд і зручності для людей? будьте послідовні якщо викидати той непотріб то звідусіль.А якщо депутатам та прибліжонним можна- то треба тоді мовчати -значить можна всім.
ух Показати IP 9 Червня 2011 17:21
Ви вірите у цю брехню? аякже, зникнуть, якщо більшість із них належить депутатам. І невже ознакою зникнення є те, що буквально біля паркану кладовища на Рівненській біля такого магазинчику просто посеред тротуару обгородили сіткою і поставили палатку-генделик?
Dyssja Показати IP 9 Червня 2011 20:29
ну правильно день незалежності в кінці літа всі хто має відібє і заробить за літо гроші а далі вже можна і демонтовувати, ще б сказали що до нового року демонтують))) це реалістичніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus