USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Мешканці будинку на Московській хочуть об'єднатись в ОСББ

24 Березня 2016 21:30
Конфлікт між мешканцями будинку, що на вулиці Московській, 50в, вщухає. Під час загальних зборів мешканці вирішили, що більшість хоче створювати ОСББ, хоча раніше вже організовували фіктивні збори, де погодили підписати контракт із ЖКП №7.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що мешканці багатоповерхівки розділилися в прагненнях, хто буде надалі обслуговувати їхній будинок. Більше того, частина жителів звинувачують працівників ЖКП №7 у лобіюванні власних інтересів. А також нарікають, що ремонт роблять лише у під’їзді, де живе бухгалтер-комунальник та її колеги. А решта мешканців отримує лише відмовки.

З цього приводу мешканці будинку звернулися у редакцію зі скаргою та проханням висвітлити ситуацію, що склалася. Вчора, 23-го березня, відбулися загальні збори під час яких були присутні жителі близько тридцяти квартир.

Детальніше про ситуацію розповів лучанин Юрій, який мешкає у першому під’їзді:

«Вчора зібралося багато людей і ми вирішили, що хочем ОСББ. Навіть працівниця ЖКП казала, що хоче ОСББ. Дивним було те, що люди, які буцімто вже проводили збори, – відмовлялися від своїх слів та підписів. Хоча, було кілька засланих «козачків», які сперечались з усіма та наполягали на подальшому обслуговуванню бединку в ЖКП №7», – наголосив пан Юрій.

Чоловік додає, що від кожного під’їзду будуть обирати представника, який оголосить усім мешканцям цього підʼїзду про намір створити ОСББ і збере підписи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus