USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міська рада розібралася з «мертвими душами»

23 Березня 2011 12:36
У діях управління земельних ресурсів немає вини у спробі оформити через сесію Луцької міської ради надати земельну ділянку у центрі міста для громадянки, яка померла більше, ніж рік тому, - вважає заступник луцького мера Лариса Соколовська.

Про це Соколовська сказала під час сесії Луцької міської ради 23 березня.

Вона пояснила, що документи на оформлення гаражу в центрі Луцька на вулиці Кривий Вал почали оформляти ще у час, коли жінка була жива.

Аби оформити спадщину, необхідно було отримати документи на право власності на гараж.

Тому син жінки, маючи доручення від матері на оформлення документів, написав заяву від її імені.

Під час розгляду цього питання на сесії депутат Руслан Ніколайчук зазначив, що жінка померла. Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, поспілкувавшись телефоном в той же день з сином жінки, повідомив, що син заявниці обіцяв принести її паспорт. Аргументи виявилися достатніми для депутатів – і вони надали земельну ділянку жінці.
За словами Соколовської розслідування встановило, що жінки дійсно немає в живих. Аби таких випадків не траплялося надалі – проводиться ревізія документів. Міський голова наклав вето на це рішення, яке 23 березня депутати підтримали, таким чином узаконивши відмову в надані ділянки померлій жінці.
«Це по суті не виділялася вільна земельна ділянка якимось мертвим душам, а узаконювалася самовільна забудова. Син повинен був просто переоформити майно, але очевидно боявся, що спадщину таким чином втратить», - каже Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мирек Показати IP 23 Березня 2011 13:56
лариса миколаивна права ведь простой человек умереть может за это время а еще если на эту землю претендует депутат или Член миськвиконкома то и подавно
Юлія Показати IP 23 Березня 2011 17:28
Взагалі-то будь-який (!) юрист знає, що довіреність втрачає свою чинність після смерті довірителя... Це і для тих, хто їздить за генеральною довіреністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus