USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мітингувальники у Луцьку «переїхали»

8 Грудня 2013 11:57
З початком справжніх зимових холодів учасники луцького Євромістечка «переїхали» у Палац культури міста Луцька. Люди, які ще 22 листопада поставили у центрі міста намети і оголосили безстрокову акцію протесту, з дозволу міського голови тепер харчуються, роздають агітматеріали і навіть сплять у холі Палацу, - інформує ВолиньPost. Тут – інформаційний пункт й імпровізована «столова» - стоять столики, за якими можна поїсти.

Постійно є бутерброди, гарячі кава і чай. А двічі в день – в обід і увечері - тут годують супом чи борщем.

Волонтери Євромістечка варять його на кухні Волинської богословської академії, й приносять у Палац культури, щоб погодувати змерзлих мітингувальників.

Ночують хлопці й дівчата також тут – просто на підлозі, у спальних мішках чи на туристичних килимках.

Наметове містечко зі сценою і апаратурою без нагляду, ясна річ, не лишають: там постійно чергує охорона, яка змінюється кілька разів за ніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
монгол Показати IP 9 Грудня 2013 01:32
ото европа ж.. хохла за кусок спорченоі ковбаси купив.а той зорро з чайником і жилетцы просто супермен.за тиждень свято а ви засрали свое місто тому що так потрібно купці людей які багатиють вивозячі ваше майно до америки.такый натовп і пігмеям вже непотрібний.Украіна краща за европу.віддайте ту ковбасу собакам та йдіть завтра на роботу відновляйте краіну
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2013 01:51
Нехило сироку кормят! И этот у кормушки! Иди работай на страну, или едь шабашть в другую!
Лучанин 1 Показати IP 9 Грудня 2013 09:35
Яка революція, про що ви мелете!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus