USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Москвич отримав диплом «скандаліста року». ФОТО

30 Грудня 2009 14:09
Депутат Луцької міської ради Дмитро Москвич, який переміг у номінації «Скандал року 2009» за версією «ВН», сьогодні під час сесії міськради отримав диплом та символічний приз.
Москвич з посмішкою отримав нагороду та подарунок – магнітик на холодильник з жартівливим надписом «Хабар з розмірі 100$ розцінюється, як усна подяка». Депутат перебував у доброму гуморі. Коли отримав нагороду, то зізнався, що читав про власну номінацію.

Коментуючи результати голосування читачів «ВН», Дмитро Москвич зазначив: «Це (арешт та суд, - «ВН») була компанія з самого початку спланована проти мене. Мені ще не пред’явили звинувачення, а вже в інтернетівських засобах масової інформації з’явилася така інформація».

Як повідомляли «ВН» раніше, нині готується до розгляду касаційне провадження у Верховному Суді України. Москвич повідомив, що сподівається на об’єктивне рішення Феміди.

Розгляд справи відбудеться 26 січня 2010 року.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Назар Правда Показати IP 30 Грудня 2009 15:19
Дуже смішно депутату - його звинувачують у хабарництві, а він сміється з того. P. S У Оленки сімпатішний білий пуховик
Gryc Показати IP 30 Грудня 2009 18:09
Звинувачення смішні і безпідставні, того й не переживає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus