USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Муніципалам у Луцьку під колеса підкладають цвяхи

29 Червня 2010 10:21
Під колеса авто муніципальної поліції Луцька невідомі на минулому тижні підклали дощечку з гвіздками.
Про це 29 червня під час оперативної наради у луцького міського голови Богдана Шиби заявив начальник управління муніципальної поліції Сергій Пилипака.
Він зазначив, що це ймовірно зробили торговці, які «вороже ставляться до працівників муніципальної поліції», так як ті патрулюють ринки і зганяють нелегальних продавців з місць.
Найбільше, за словами Пилипаки, виникає проблем на Центральному та Завокзальному ринках.

Стихійну торгівлю не вдається врегулювати біля автостанції № 1. Головний муніципал каже, що це директор автовокзалу «неоднозначно» ставиться до торговців, і «дозволяє їм торгувати, якщо їх не дуже багато».
За словами Пилипаки, директор це пояснює як «обслуговування пасажирів». Перевіряти законність дій директора за зверненням заступника луцького міськголови Петра Гоцалюка буде міськвідділ УМВС на чолі з начальником Романом Крохмалем.

Заступник мера Борис Сорока зауважив, що працівники поліції погано наглядають за викорчовуванням бур’янів. А в цій справі мінімальний штраф - близько 300 гривень.
Загалом за червень муніципальна міліція склала 260 протоколів більш як на 6500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВіталійН Показати IP 29 Червня 2010 19:02
Молодці.Після цвяхів в хід піде каміння у вікна і "коктейлі Молотова".Браві наші міліціянти тільки й вміють що воювати проти бабульки з села ,яка привезла в місто те що сама виростила щоб хоч якось вижити.Не підуть вони торгувати в "обладнені" місця.Плата за місце 10грн , наїзди всяких контролюючих ОРГАНІВ і т.д. Я сам на ринку більше 15 років і можу відповідально сказати що "вклинитись" в цивілізовані торгові ряди можуть тільки перекупники з крепкими ліктями.А людина з села зі своїм відром ягід , кількома пучками зелені і пляшкою молока може тільки "притулитись ось тут скраєчку".А всі кого я знаю за сільгосппродукцією ходять саме на такі стихіїні місця - там більше шансів взяти щось натуральне ,домашнє. А "слуги народу" довели нас до прірви і зараз "поядки" наводять - нацьковують своїх шісток на самих незахищених.
Кто-то Показати IP 11 Серпня 2010 19:33
Все правильно Виталий, я уже год или больше пытаюсь успевать за всеми новыми законами, но безуспешно. А эти дошкольники одели погоны и думают стали всемогущими, еще немного и пойду поддерживать любой митинг против!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus