USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні на «Новій Волині» - інтерв'ю з Олександром Товстенюком*

20 Жовтня 2015 07:00
Луцьк - місто із унікальним розташуванням і потужним потенціалом. Тут є все, що приваблює туриста й інвестора. Чому до цього часу мешканці Луцька не відчули на собі усіх його переваг? Чому міські чиновники ініціюють зміни лише напередодні виборів? Про це та інше розповість кандидат на посаду міського голови від політичної партії УКРОП Олександр Товстенюк в інтерв'ю каналу "Нова Волинь". Дивіться програму сьогодні, 20 жовтня, о 19:50, з повтором у середу, 21 жовтня о 12:30.

Олександ Товстенюк поділиться своїм баченням ролі міського керманича, розповість про роботу Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" після закінчення виборів, а також про стратегію, яка, на його думку, потрібна для того, аби відкрити можливості Луцька для кожного його мешканця.



Команда Ігоря Палиці балотується від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» – нової партії, яка, зі слів її представників, здатна змінити політичні реалії у нашій державі. Член політради УКРОПу Ігор Палиця, переконує, що несе особисту відповідальність за кожного, кого веде за собою. У тім числі й за Олександра Товстенюка, якого він вважає найкращим кандидатом у мери Луцька.

До слова, в одному із останніх інтерв'ю Олександр Товстенюк наголосив, що Луцьк має можливість бути іншим – кращим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 кандидатів на мери Луцька: хто є хто і з ким?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пенсіонер Показати IP 20 Жовтня 2015 10:31
Рєспект
Василь Показати IP 20 Жовтня 2015 12:14
І уважуха!
ххх Показати IP 20 Жовтня 2015 13:12
можливість мають всі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus