USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині створили раду оборони

4 Серпня 2014 12:57
У Луцьку відбудеться перше засідання ради оборони при волинській ОДА. Враховуючи ситуацію у країні, цю раду відразу після створення віднесли до категорії тих нарад, які будуть базовими, тобто засідання проводитимуть регулярно - кожного тижня.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА Володимира Гунчика.

Утім, для початку в ОДА розглянуть інформацію про розподіл повноважень між керівниками ради оборони. Її склад буде уточнений усіма керівниками і тільки після цього доведений до загального відому.

Під час засідань вищезгаданої ради розглядатимуть пропозиції щодо оптимізації використання коштів, виділених на потреби військовослужбовців, задіяних в зоні АТО.

Нагадаємо, що під час минулої сесії обласної ради обранці громади прийняли рішення про поповнення резервного фонду для вирішення невідкладних питань, пов’язаних із коштами, виділеними із обласного бюджету для забезпечення потреб військовослужбовців.

Зі слів начальника Головного управління Державного казначейства України у Волинській області Михайла-Мирослава Леміщака, за станом на 1 серпня 2014 року з обласного бюджету виділили 4 мільйони 100 тисяч гривень для матеріальної підтримки волинян-бійців АТО. З них витратили лише 1 мільйон 500 тисяч гривень. А ось над питанням розподілу залишку коштів – двох з половиною мільйонів, іще працюють.

Таким чином, аби вищезгадані 2 мільйони «не зависли у повітрі», голова ОДА попросив надати інформацію про фінансовий розподіл бюджетних коштів, й на соціальне забезпечення, зокрема до наступної наради. Також він наказав надати «військовим» питанням статусу пріоритетних, не зважаючи на існуючі проблеми у сфері житлово-комунального господарства та будівництва.

«Уже у всіх райрадах відбулись сесії, за розподіл коштів проголосували. Залишилось дочекатись замовлення через спілку афганців, на які потреби їх необхідно витратити», - резюмував новопризначений губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЗМІ Показати IP 4 Серпня 2014 16:21
«Уже у всіх райрадах відбулись сесії, за розподіл коштів проголосували. Залишилось дочекатись замовлення через спілку афганців, на які потреби їх необхідно витратити», - резюмував новообраний губернатор". Не новообраний, а призначений. Не плутайте гонорею з діареєю.
??? Показати IP 4 Серпня 2014 22:26
Хто від справи допомоги Ато відсторонив військових області! Ми ж не з авганістаном у конфлікті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus