USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дорогами Луцька їздять несправні маршрутки

14 Серпня 2013 08:15
З 19 липня відділ державтоінспекції у Луцьку здійснює операцію щодо попередження аварійності на пасажирському автомобільному транспорті у літній період, інформує Вісник+К.
Державтоінспектори уже перевірили 217 автобусів. Виявили 63 порушення. Більшість із них стосуються порушення правил зупинки і стоянки, а також ігнорування вимог дорожньої розмітки та знаків.
Як повідомили у ВДАІ Луцька, на дорогах міста з маршрутів зняли 14 автобусів, які були технічно несправні. Їх транспортували на штрафмайданчик і заборонили експлуатацію до усунення несправностей.
Зафіксували інспектори і шість випадків перевищення швидкості руху водіями пасажирських автобусів, натомість за цей період жодного п’яного перевізника за кермом не виявили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володя Показати IP 14 Серпня 2013 08:34
"Їх транспортували на штрафмайданчик і заборонили експлуатацію до усунення несправностей." ТОБТО НАЗАВЖДИ???? АДЖЕ НА ШТРАФ МАЙДАНЧИКУ ЇХ РЕМОНТУВАТИ НІХТО НЕЗМОЖЕ...
Колумб (від слова колумбарій) Показати IP 14 Серпня 2013 11:38
ОТО відкрили А М Е Р И К У !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus