USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинню курсували несправні автобуси

10 Липня 2014 11:59
172 фактів порушення чинного законодавства в сфері пасажирських перевезень зареєстрували інспектори ДАІ з початку року. За фактами порушень трьох перевізників позбавили ліцензії.

Про це стало відомо під час прес-конференції відомства сьогодні, 10 липня.

Як повідомив старший інспектор з особливих доручень відділу АТІ та ОРЕР УДАІ УМВС України Василь Кондратюк, у рамках операції «Автобус-2014», яка проводиться з метою профілактики ДТП, попередження порушення правил дорожнього руху та контролю перевізників щодо дотримання чинного законодавства, працівники ДАІ проінспектували 2400 автобусів. За фактами перевірки зареєстрували 172 порушення. Серед найпоширеніших: заблоковані аварійні виходи, незаконно встановлені місця для сидіння, невідповідність шин коліс та факти позагаражного зберігання.
Найчастіші порушення | Create Infographics
Окрім того, інспектори ДАІ встановили 4 факти перевезення пасаживір без ліцензійних карток.

Серед порушників назвали таких перевізників, як Хабров, Орехов, Данилевський, «Волинь мотосервіс», тощо. За фактами порушень трьох перевізників позбавили ліцензій.

Як зазначили працівники відомства, за нинішній рік було виявлено всього 7 фактів відхилення від маршрутів. Контролювали водіїв допомагає реалізація системи GPS-навігації «M@K», за допомогою якої можна встановити точне місцезнаходження конкретного автобуса через офіційний сайт системи http://mak.lutsk.ua/guest.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
крат Показати IP 10 Липня 2014 12:35
судячи по фізіономії, те інтерв’ю пан давав після перепою. новенький костюмчик і ручка у стилі яника в руках аж ніяк не рятує горе-начальника

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus