USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На прийомі у Романюка погрожували самогубством

22 Березня 2011 16:32
Під час прийому громадян лучани просили у міського голови Луцька автограф та ставали перед ним на коліна, аби мер розчулився.

На особистий прийом громадян у понеділок, 21 березня, до Миколи Романюка прийшло близько 50 людей.

Проблеми у лучан лишаються незмінними – майже всіх лучан турбують земельні та квартирні питання, йшлось у випуску новин на телеканалі «Аверс».

Нову квартиру хоче отримати лучанка Євгенія Морозова. З цим і прийшла до голови. Пенсіонерка мешкає в одному будинку зі своїми дітьми, точніше у прибудові. Умови, каже вона, жаливі – навіть ніде помитися. Приймати водні процедури у тазику на кухні вже вік не дозволяє.

Втім Романюк лише знизав плечима – вільних квартир у місті поки немає. Коли будуть, тоді можна буде говорити, пояснив пенсіонерці він.

У ще однієї родини зовсім інша проблема – проїзд до приватного будинку загородили незаконною, на їхню думку, будівлею. Огорожу біля його обійстя, що на вулиці Сенаторки Левчанівської, вже два рази зносили – комусь вона заважає. А правоохоронні органи розібратись у проблемі не можуть.

«Роками тягнеться. По кругу пускають. Вже й в прокуратурі, де тільки не були. Прокуратура подала позов. Затягнули той позов, відмовили, написали, що на апеляцію подали», – пояснив лучанин Поліщук.

Відтак родина просить Романюка розібратись зі злісними посіпаками. Той обіцяє – подивитись чи законно хазяйнують новосели невдовзі прийде архітектор міста. Його слово і буде вирішальним.

Любов Матвійчук теж прийшла скаржитись на сусідів. Лучанка разом з сином мешкає у гуртожитку на вулиці Конякіна, 12а. Житлова площа маленька, а сусіди шумні – двоє малих дітей не дають навчатись сину-студенту.

От вона й вирішила відгородити сину для науки приміщення спільного користування. Щоправда без усіх необхідних дозволів. Тому материнську турботу суд розцінив як самовільну забудову та постановив загорожу прибрати.

Переконати мера захистити добудоване майно до приходу виконавчої служби – основне завдання жінки. На прийом до мера прийшла разом зі старенькою мамою та сином.

«Я розумію. Але ви створили самі ситуацію і хочете, щоб за вас міська влада зараз її розв’язувала», – пояснив ситуацію мер.

Змінити рішення суду міському голові не під силу. Каже, спільну мову треба шукати із сусідами. Такою відповіддю Любов Матвійчук була вкрай незадоволена. З погрозами вкоротити собі віку вибігла із кабінету. Мати жінки заплакала та стала перед мером на коліна.

Як повідомив ВІП, ще одна лучанка взагалі прийшла на прийом із блокнотом, на якому був зображений міський голова, і попросила Миколу Романюка поставити автограф, а потім спробувала вмовити взяти своїх дітей на роботу. Градоначальник запропонував їй написати заяву в центр зайнятості, але на записникові все ж розписався.

Загалом під час прийому луцький мер вислухав понад 40 звернень громадян та доручив відповідним структурним підрозділам сприяти у їх вирішенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
??? Показати IP 22 Березня 2011 18:56
Взяти на роботу... ХА-ХА... Це ж не невіска чи зять депутата Бірюкова, чи колишні працівники міліції(Віскунов та Корнейко)... Смішні люди, як шути у короля.
Толя Показати IP 22 Березня 2011 20:26
Хто хоче повіситись, той не попереджує - бере вірьовку і вішається. Навіщо ціну набивати?
Психіатр Показати IP 22 Березня 2011 20:46
Не можна таку інформацію з етичних причин розміщати в ЗМІ. Таким чином ми провокуємо хворих людей, або тих, хто у відчаї, або відвертих провокаторів на подібну поведінку. провокатор не повіситься, а хворий чи у відчаї може зірватися. Хто візьме на себе часткову відповідальність за спровоковане самогубство?
Лучано Показати IP 22 Березня 2011 22:14
Та Романюк ніколи в жодну ситуацію не хоче вникати і щось вирішувати. Тільки записує скільки прийняв. Хай скаже - скільки вирішив? І скільки людей до самогубства довів! Тільки соплі жує. А тому і відповідальність за людські життя хай теж бере - раз на цю посаду рвався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus