USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Театральному в Луцьку мінятимуть російські книги та газети

25 Січня 2010 17:33
Завтра, 26 січня, на Театральному майдані в Луцьку відбудеться акція «Читай українською». Організатори з міської організації «Національний Альянс» пропонуватимуть городянам безплатно обміняти російськомовні книги на україномовні.
Кожен, хто прийде на акцію, зможе безкоштовно обміняти не лише книжку, але й журнал або газету. Захід проведуть у рамках всеукраїнської кампанії та ставить за мету популяризувати україномовні друковані видання.
Є й глобальніша мета – висловити невдоволення відсутністю достатньої кількості друкованих видань українською. Активісти «Альянсу» будуть збирати підписи у перехожих на захист української писемності. Ці підписи надішлють російськомовним виданням із вимогою друкувати українською.
«Запрошуємо всіх небайдужих українців о 14-й годині прийти на Театральний майдан і взяти участь в акції. У такий спосіб лучани зроблять свій внесок у захист друкованого українського слова», - закликають альянсівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Я Показати IP 25 Січня 2010 17:45
Вот это ТУПИЗМ.Мозги надо обменять на майдане некоторым!!!Вот это была бы акция,всем акциям - акция)))
Лучанин Показати IP 25 Січня 2010 18:33
Тупий PR!!!!!!! А просто роздати україномовні книжки? А англомовні, польськомовні...???
Німець Показати IP 25 Січня 2010 18:55
Дуже чудова акція. Давно пора зробити Україну українською. А незадоволені цією акцією тільки промоскальські імбіцили,на кшталт Януковича та його ж...лизів.
Ладомир Показати IP 25 Січня 2010 21:35
А що "свідомою" є що читати????? Невже афтори зявились??? Російських авторів весь світ реально читає. От зах. украина мені чимось нагадує героя з фільму "Про довх зайців", був там такий Галахвастов. Нічо за душою не має, а вихвалятись мастак. Плін да нема чим тій україні гордитись нема не було і не буде. Уся ідеологія літератури побудована на історії в якій крім рабства нічого не було. Чим гордитись??? Тим шо були рабами??? І далі ними залишаемось? То хоть сусідів не ганьте! АБСУРД! ПЛЯ бандеру героем зробили! Жах. Дивіться ссилку: На фото - в центрі ваш Херой: http://s005.radikal.ru/i210/1001/06/26438819c177.jpg
ЯЯ Показати IP 25 Січня 2010 21:50
А взяти лопати та дороги від снігу розчистити? Так не можна ж лопати в руки брати, вони в Росії зроблені.
Я Показати IP 26 Січня 2010 09:10
Имбецилы заметно отстают в физическом развитии, их мышление примитивно, речь неправильна. Это я к тому,что на украинском пишется iмбЕцил.Так что можна сделать выводы кто есть кто.Ничинать с себя надо,выучить самому украинский язык,уважаемый НЕМЕЦ!!!Желаю удачи в украинизации!!!
Яценюк Показати IP 26 Січня 2010 12:23
Ще яник російську другою державною не прийняв, а братва уже на волинян тисне. Невже Янукович може стати нашим президентом? Спеціально піду на вибори та проголосую за Юлю, хоч і вона мені не дуже подобається. Просто нема іншого виходу, інакше капець Україні.
Я Показати IP 26 Січня 2010 13:53
Вся проблема в том,что люди не головой думают,когда идут на выборы,а на зло другим.Кому от этого легче будет - не понятно!!Грустно от этого становится,что людей довели до такой озлобленности друг к другу!Любите в первую очередь себя,окружающих и уважайте выбор друг друга!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus