USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Налагодженням українсько-польських зв’язків займуться у Луцьку. ФОТО

2 Квітня 2013 17:33
Бюро, яке займатиметься налагодженням тісної українсько-польської співпраці, відкрили у Луцьку.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Бюро комітету комунального господарства Національної торгово-промислової палати у Варшаві відкрили сьогодні на базі Волинського інституту економіки та менеджменту. Це засвідчили листом про наміри та представили основні напрямки діяльності у Луцьку.

Документ уклали ректор ВІЄМу Артур Горбовий та голова комітету комунального господарства Національної торгово-промислової палати у Варшаві Зенон Кічка. Виконавчу владу на цьому заході представляв начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Андрій Ломага.



За словами Артура Горбового, завданням Бюро стане налагодження тісної українсько-польської співпраці в галузях освіти, житлово-комунального господарства та бізнес середовища, написання трьох спільних проектів упродовж року.

Також ректор ВІЄМу повідомив, що Зенон Кічка три роки працює на Волині над втіленням у життя проектів у туризмі, що вже дають перші результати та мають хороше майбутнє.



«Ми відслідковуємо усі заходи, що відбуваються в області під патронатом пана Кічки. Він робить перспективні речі. Волинь – прикордонна область до Європейського Союзу. Останнім часом наші люди відчули смак європейських коштів, які залучаються через різноманітні проекти на соціально-економічний розвиток регіону. Керівництво облдержадміністрації ставить завдання залучати в регіон реальних інвесторів з готовими напрацюваннями, що швидко можуть втілюватись в розвиток інфраструктури», - зазначив начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
до ВН Показати IP 2 Квітня 2013 18:55
А меншої фотографії поставити не можна було?))) Та, що виставлена, - без мікроскопа не проглядається)))
Forever Autumn до до ВН Показати IP 2 Квітня 2013 20:41
:))) Зараз. Дякуємо за зауваження
правдивий Показати IP 2 Квітня 2013 20:25
редактори ВН, Ви трішки реагуйте на зауваження читачів!!! А то таке враження що Вам по-БАРАБАНУ,що ми звертаємо уквагу на Ваші слабкі місця у роботі журналістики
Forever Autumn до правдивий Показати IP 2 Квітня 2013 20:48
Не сваріться. Ми зважаємо та виправляємо. Дякуємо Вам
до ВН Показати IP 2 Квітня 2013 20:56
Вражений оперативністю реагування. Дякую.
правдивий Показати IP 2 Квітня 2013 21:08
Дякую і ВАМ! Дуже приємно ЗДИВОВАНИЙ! Зворотній МИТТЄВИЙ звязок - це КРУТО! Я залишаюсь задоволений, що обрав цей сайт для перегляду новин Волині!
Forever Autumn до правдивий Показати IP 3 Квітня 2013 00:52
Ну не геть миттєвий - з "поправкою на вітер" ))). Залишайтесь з нами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus