USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільш постраждала під час стихії луцька школа запрацює 1 вересня

21 Серпня 2013 16:48
Представники волинських ЗМІ разом із луцьким міським головою Миколою Романюком відвідали школу, яка найбільше постраждала від повені, 30 липня.
Чи не найдужче від її наслідків постраждала ЗОШ №7, що на вулиці Дубнівській у Луцьку. Нагадаємо, вода повністю затопила підвальне приміщення площею 800 метрів квадратних.
«Так сталося, що в нашій школі, якій 53 роки, підвальне приміщення знаходиться нижче рівня вулиць Дубнівської та Бринського, вода пішла під приміщення школи. Рятувальники дванадцять годин викачували воду. Затопило їдальню, столярну майстерню, гардероб, щитову, тренажерний зал. Стихія завдала збитків на 2,5 мільйони», - розповідає директор навчального закладу, Неоніла Карюк.
На сьогодні, слідів від наслідків стихії у навчальному закладі майже не залишилося. Їх ліквідували завдяки підтримці приватного будівельного підприємства і за кошти міської казни. Зі слів директора школи, майже всі кабінети готові до 1 вересня. Ймовірно, що з початку нового навчального року запрацює і шкільна їдальня, яка дуже постраждала під час зливи.
Зі слів міського голови Миколи Романюка, всі луцькі школи готові до 1 вересня. «Хіба що залишилося зробити такі дрібнички як десь щось підфарбувати», – сказав Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батьки Показати IP 21 Серпня 2013 17:59
Пане мер! А в навчально-реабілітаційному центрі ви були. Там ще непочатий край ремонтних робіт. Перше вересня на носі. Як розпочнуть навчання наші дітки-інваліди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus