USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не купувати автобуси було неможливо, - Соколовська

6 Червня 2011 10:43
Заступник луцького міського голови Лариса Соколовська стверджує, що у Луцького підприємства електротранспорту свого часу не було іншого виходу як купувати в лізинг нові автобуси.

Про це Соколовська заявила в інтерв’ю ВІПу.

«Сьогодні намагаються звести все до одного: мовляв, приєднали маршрутки, а від того – й біда. Ні. Купівля автобусів була зумовлена тим, що підприємство фактично загнали в кут, - сказала Соколовська.

«Але така ситуація по всій Україні. У 2008-му ми їздили на нараду із Юлією Тимошенко… Я б цього й не згадала, якби на тому заході коло мене не сидів заступник Житомирського міського голови, котра розповідала про ті ж проблеми. Всі погоджуються з недоцільністю надання такої кількості пільг», - додала чиновниця.

«Думаю, про це нам варто подумати на рівні держави. Можливо, дійсно краще дати адресну допомогу тим, хто отримує мінімальну пенсію і не може оплатити проїзд», - вважає Соколовська.

«Але знову приходять вибори і цей момент відсувають на задній план. Прикро, що таке питання переходить в політичну площину. Та не слід забувати, від цього страждає й саме підприємство. Якби не отримували ці намальовані мільйони… Тоді б розраховували кількість пасажирів. Сьогодні цього не можна зробити. Комісія й раніше працювала, намагалася з’ясувати кількість пільговиків. Ситуація критична. А насправді дохід можна отримати. Самі бачите, як рвуться приватні перевізники виграти конкурс. Ну не дарма ж вони так воліють отримати маршрути!» - сказала заступник луцького міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 6 Червня 2011 13:48
конечно, невозможно, раз Зельц порешил нагнуть перевозчиков ;-) в целом ситуация со спасением ЛПЭ путем загнания оного в угол и затравливанием автобусами напоминает древневосточное "Ура, к нам шлют еще и слониху!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus