USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Не забувайте, що ви возите людей», – Гоцалюк маршрутникам

17 Листопада 2010 13:35
У Луцькій міськраді визначили переможців тендеру з пасажирських перевезень на чотирьох міських маршрутах.

Рішення приймали у закритому режимі на засіданні конкурсного комітету 17 листопада опісля обговорення заявок від перевізників.

Загалом на конкурс виносилось п’ять маршрутів, однак заявки надійшли лише на чотири з них.

Так, за підсумками тендеру, право на обслуговування маршрутів №1 (Карбишева-Надрічна) та №3 (Гаразджа-госпіталь) здобуло Луцьке АТП 10701. Маршрут №2 (Залізничний вокзал-Конякіна) обслуговуватиме ТзОВ «Санрайз ЛТД». Маршрутівками №27-27а (Окружна-Ківерцівська) опікуватиметься приватний підприємець Павло Ореховський, оскільки лише він один подав відповідну заявку. А обслуговувати маршрут №4 (Залізничний вокзал-Вересневе) поки не захотів ніхто – заявок на тендер не надійшло.

Як розповів голова конкурсної комісії, заступник міського голови Петро Гоцалюк, переможців визначали за критеріями, затвердженими постановою Кабміну, тому мови про необ’єктивність конкурсу не може бути. При визначенні переможців звертали увагу на наявність достатньої кількості транспортних засобів, враховували рік випуску автомобілів, технічне обслуговування тощо.

«До кінця року ми проведемо ще п’ять етапів конкурсу, на кожен з яких виставлятиметься по 4-5 маршрутів. З нового року вже повинна працювати нова маршрутна мережа», – пояснив він.

А переможцям тендеру Гоцалюк побажав дотримуватись правил дорожнього руху та «не забувати, що ви возите людей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
tarasick Показати IP 17 Листопада 2010 15:46
Ну-ну... Побачимо, що це буде за "нова маршрутна мережа"
Петро Показати IP 17 Листопада 2010 15:56
Треба найти можливість продовжити маршрут № 20 від Епіцентру через Липини до Прилуцького, бо селяни також хочуть мати якийсь доїзд до цього магазину
Пасажир Показати IP 18 Листопада 2010 09:05
"Рішення приймали у закритому режимі на засіданні конкурсного комітету 17 листопада опісля обговорення заявок від перевізників." А вчора панянка Голєва по Аверсу сказала, що це перший за останні п"ять років прозорий і чесний конкурс. Питання: хто збрехав?
Европеєць Показати IP 18 Листопада 2010 12:09
Неприємно було дивитись сюжет по Аверсу про цей тендер. Виступає депутат Голева і говорить як все було чудово, демократично, по новому. І при цьому всі розуміють що Санрайз це маршрутки пані Голєвої.
TFA Показати IP 18 Листопада 2010 12:47
О то треба було за неї голосувати, нафіга, питається?
Лучанин Показати IP 24 Листопада 2010 14:44
От вам наглядний приклад знищення малого бізнесу: на конкурс виставлялися маршрути (від 5 машин), а не оборотні рейси як раніше. Ті хто брав в кредит на минулий тендер нову машину, причому одну-дві (мерси ж заборонили) - зараз в "пролеті". Куди тільки дивиться антимонопольний комітет!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus