USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Неповносправні митці продаватимуть свої доробки з аукціону

10 Грудня 2009 15:08
На благодійному аукціоні, що відбудеться у Луцьку, люди з особливими потребами матимуть нагоду показати свої творчі таланти та здібності і отримати визнання громадськості та матеріальні винагороди.
Як повідомило головне управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації, 16 грудня у Луцьку в обласному театрі ляльок, у рамках заходів до Міжнародного дня інвалідів, заплановано благодійний аукціон з продажу виробів художньо-ужиткового мистецтва людей з особливими потребами. Цей доброчинний захід проводиться вже п’ятий рік поспіль.
На благодійному аукціоні люди з особливими потребами мають добру нагоду показати свої творчі таланти та здібності і отримати визнання громадськості та матеріальні винагороди.
Робота аукціону розпочнеться 16 грудня об 11-й годині в приміщенні обласного театру ляльок. До продажу буде виставлено понад 100 виробів художньо-ужиткового мистецтва людей з особливими потребами – як окремих інвалідів, так і громадських організацій області.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus