USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ніно Катамадзе розповіла, як потрапила у казку. ФОТО. ВІДЕО

30 Червня 2013 14:41
Відома джазова виконавиця розповіла про свої враження від Луцька під час прес-конференції, що відбулася напередодні сьомого фестивалю «Ніч у Луцькому замку» 29 червня.

Гостя заходу Ніно Катамадзе зізналася, що з лучанами їй дуже тепло та добре.

«Мені здається, що я у казці - стільки образів, гостей, і найважливіше, це ставлення до цієї справи, яке я бачу. Потрібно, щоб люди, які зростають серед нас, розуміли важливість вчорашнього дня. Найголовніше - зберегти те, що є, - це дуже важливо», - зізналася співачка. Ніно Катамадзе подякувала усім, хто бере участь у заході та вірить в нього. Вона повідомила, що у Грузії також проводять подібні фестивалі.

Коли саме почала співати, Ніно Катамадзе точно не пам’ятає, за її словами, це було у дитинстві - вона співала грузинською, грецькою та російською мовами.

Які саме пісні грузинська співачка виконуватиме у Луцькому замку, вона не змогла сказати заздалегідь.
«Нам підкажуть ніч та місяць», - сказала співачка.

Начальниця управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів розповіла, що ідея запросити Ніно Катамадзе на фестиваль виникла давно, адже музика її колективу цілком у форматі проекту, - це музика високого рівня. Щороку організатори ретельно добирають виконавців та намагаються, щоб рівень фестивалю відповідав рівню Ніно Катамадзе, - повідомила Тетяна Гнатів.

ФОТО - Роман Невестенко-Домбровський




























Відео взяте з сервісу youtube
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шоу-мен Показати IP 30 Червня 2013 23:18
Катамадзе дуже крута тітонька, ніколи не думав що комусь із місцевих організаторів буде "позубам" такий виковець, тобто привести такого рівня музикантів не так вжей просто. Все вдало, особливо вразила відео-проекція, цікаво і з смаком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus