USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новий мистецький простір для молоді - вже у Луцьку

17 Квітня 2013 09:36
Молодіжний клуб для творчих людей нещодавно відкрили у Луцьку.

В обласному центрі Волині, на вулиці Драгоманова,1, розпочав роботу мистецький простір для творчих людей нещодавно відкрили у Луцьку, де можуть збиратись творчі люди, аби поспілкуватись чи провести мистецькі вечори та виставки, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

За словами координатора простору Віталія Поліщука, проект є філією Палацу культури міста Луцька та працює для лучан, їхньої самореалізації, втілення у життя своїх задумів та ідей, адже тут можна проводити мистецькі заходи й різноманітні вечори.

«У нас є всі умови для проведення зустрічей, виставок, майстер-класів, мистецьких посиденьок, невеличких концертів та інших цікавих речей», - зауважив координатор проекту.

У приміщенні вистачить місця на півсотні людей, там є невеличка сцена, а головне – панує дуже затишна атмосфера, завдяки чому мистецтво торкається кожного. Проект спрямований саме на формування бази творчих людей і їхній розвиток. Тож усі охочі – художники, фотографи, вуличні театри, лицарі, літератори, екскурсоводи, мистецькі об’єднання - можуть звернутись у «мистецький простір» і спробувати реалізувати свої мистецькі ідеї.

Наразі вже відбулися перші заходи, один з яких, наприклад, повністю реалізований власними силами координаторів проекту. Це був вечір-діалог «Починати завжди легко/складно». У вузькому колі протягом трьох годин гості спілкувались між собою та ділились досвідом, висловлювали свої думки щодо того, чи варто починати творити та реалізовувати певні мистецькі задуми, а також відстоювали свої точки зору щодо того, легко чи складно починати творити.

Також тут свій День народження відсвяткувала мистецька майстерня «Гойдалка». «Ми описали наш проект як старе в новому та нове в старому», - пояснив Віталій Поліщук, адже «мистецький простір» розташований в історичній частині Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аватар Показати IP 17 Квітня 2013 11:21
ну така вже херня, вибачте на слові, ваша псевдодіяльність панове) займіться чимось корисним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus