USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оперативну нараду у луцькій мерії розпочали із хвилини мовчання

27 Травня 2014 08:21
Пам'ять загиблих на Сході волинських військових вшанували під час оперативної наради у Луцького міського голови.

Вшанувати хвилиною мовчання тих молодих людей, які загинули під Волновахою за наше життя та за нашу державу закликав присутніх Луцький міський голова Микола Романюк.

Він повідомив, що міська рада взяла на себе усі витрати, які потрібні для захоронення полеглих. Микола Романюк подякував усім, хто причетний до цього.

«Вчора ми побували у тих храмах, де вони перебувають, це дуже непросто, дуже важко, коли три труни, три родини. Стоячи перед тілами молодих хлопців, переосмислюєш все, що робиться у нашій державі, у світі. Це спонукає нас до того, щоб ми, українці, маючи дорогий шанс сьогодні, коли в стадії завершення підрахунок голосів, є президент, не дивлячись, хто як голосував і які в кого погляди, спільно будували міцну, незалежну державу Україну», - зазначив Микола Романюк.

Він запросив усіх присутніх на відспівування у Свято-Троїцькому соборі та Свято-Іллінському храмі

та громадянську панахиду, що відбудеться о 12.30 на Театральному майдані у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світлана Показати IP 27 Травня 2014 12:07
http://galnet.org/newsticker/147037-lvivyany-na-sobi-perevezly-bronezhylety-z-polschi-dlya-ukrajinskyh-vijskovyh-na-shodi Хай краще також поїдуть, як більше нічого робити не можуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus