USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Паспортний стіл в Луцьку перенесуть

12 Січня 2011 10:29
Міський голова Луцька Микола Романюк до кінця року пообіцяв підшукати нове приміщення працівникам міського паспортного столу.

На спільній прес-конференції із чільником луцьких правоохоронців Романом Крохмалем 11 січня наголосив, що в приміщенні, де нині розташований паспортний стіл, немає нормальних умов ні для відвідувачів, ні для самих працівників, тому цю проблему потрібно вирішити негайно, пишуть «Відомості.ua».

«Ми розглядаємо кілька варіантів приміщень, але ще не визначились. Можливо, паспортний стіл розташуємо в запланованому «прозорому» офісі прийому громадян», – припустив міський голова.

Начальник міського відділу міліції Роман Крохмаль зауважив, що паспортний стіл обов’язково розташують у зручному для громадян місці з доступним доїздом та нормальними умовами для очікування в чергах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мешканець Показати IP 12 Січня 2011 10:53
З нормальними умовами для очікування в чергах, тобто черги ліквідовувати ніхто не збирається!!!
Lawbreaker Показати IP 12 Січня 2011 12:52
Во-во,черги - це нормальна робота підлеглих Крохмаля! Та їх хоч у кришталевий палац переселяй-хамство і темп роботи НЕ ЗМІНЯТЬСЯ.
Resident Показати IP 23 Травня 2012 15:07
На рахунок хамства - це точно, таких свиней давно не зустрічала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus