USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Песик Кудряшка проти «Луцькспецкомунтрансу». ВІДЕО

20 Квітня 2010 09:38
Власниця собаки на кличку Кудряшка, яку близько восьмої години ранку у п’ятницю, 16 квітня, з Північного ринку забрали працівники КП «Луцькспецкомунтранс», протягом декількох годин намагалася забрати свого пса з підприємства.

Хазяйка собаки Ольга звернулася до Волинської організації захисту тварин, аби знайти пса. Власниця Кудряшки стверджує, що вона була стерилізована і постійно супроводжувала її по дорозі на ринок і назад.

Коли Кудряшка зникла, свідки розповіли, що її забрали гицлі. Власниця звернулася на «гарячу лінію» міського голови, де їй повідомили, що у цей день відлову собак не було.

Директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич, коментуючи ситуацію повідомив, що «не пам’ятає», чи відловлювали собак у той день. Він пояснив, що «хазяйська собака повинна сидіти на прив’язі, а не розгулювати містом», тому її і можуть забрати.

За його словами, у п’ятницю Кудряшку не віддавали, оскільки жінка звернулася не в робочий час.

У рішенні Луцької міської ради «Про відлов безпритульних собак» вказано, що підприємство «Луцькспецкомунтранс» повинно проводити відстріл безпритульних собак снодійними препаратами в ранковий час до 6 години 30 хвилин.

Проте Валерій Кузьмич каже, що підприємство може здійснювати відлов сіткою і в інший час доби.

Окрім Кудяршки члени Волинської організації захисту тварин у п’ятницю забрали ще трьох собак, які перебували на тимчасовому утримані на підприємстві. Голова організації Дана Новарчук учора повідомила, що тварин вже стерилізували. Для кобеля вже знайшли господаря, а для двох «дівчаток» ще шукають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
VSC Показати IP 20 Квітня 2010 10:09
Спасибо Дане Новарчук. Работника комунхоза (сторож-механик) понять можно, у него и без собак полно забот. А городским властям - позор.
WS Показати IP 20 Квітня 2010 10:51
Хазяйський собака має сидіти на прив"язі. А от чиновник має пам"ятати, які вказівки дає підлеглим. Що значить "не пам"ятає"? І чому "підприємство може здійснювати відлов сіткою і в інший час доби", якщо в розпорядженні чітко зазначений час?? Чому собака має дотримуватись правил, а чиновник - ні?!
маруся Показати IP 20 Квітня 2010 11:48
МОЛОДЦІ!!!!!!СУПЕР!!!!!!!!! ОСОБЛИВО СПОДОБАЛОСЬ В ІНТЕРВЮ З іВАНЮКОМ! ПОБІЛЬШЕ ТАК ПОКАЗУЙТЕ В ЕФІР. ЛЮДИ ПОВИННІ БАЧИТИ ЯК ВМІЮТЬ БАЛАКАТИ НАШІ МУЖІ ДО ЛЮДЕЙ НЕ НА КАМЕРУ ПО ТБ, А ВЖИВУ!!!!
Назар Правда Показати IP 20 Квітня 2010 13:55
ВОДІТЬ СОБАК НА ПОВІДКУ і з намордниками - зробили з мухи слона і не робитіть з Кудряжки "героя" з хвостом. ІНШЕ ПИТАННЯ, що у Луцьку існує проблема з місцями для вигулювання собак, до речі це питання стосується і самих лучан. Вже дістає картина, коли на дитячі майданчики собак виводять "справитись" а потім там діти бавляться
Сашуля до Назар Правда Показати IP 22 Квітня 2010 00:30
Я як власник собак щомісяця сплачую за свою собаку по 2 грн. і не тільки я. Вже за стільки років місця для вигулу можна було б облаштувати, чи не так, за наші же гроші?
* Показати IP 20 Квітня 2010 21:19
Міській раді має бути соромно за своє рішення! Як і казали захисники тварин, перш за все будуть страждати соціально безпечні тварини, такі як Кудряшка.
АРМАДА Показати IP 21 Квітня 2010 16:00
Підтримую тих хто за звільнення нашого міста від навали бродячих і не бродячих собак
Сашуля до АРМАДА Показати IP 22 Квітня 2010 00:25
Дякую, що ви з нами. Ми, захисники тварин найбільше не хочемо бачити тварин на вулицях нашого міста і пропонуємо метод, який вже за декілька років очистить місто від собак, і не беремо приклад з чиновників, які вже який десяток років замилюють людям очі, при цьому гарно заробляють.
Пересічний Показати IP 21 Квітня 2010 17:53
Підтримуютих, хто за звільнення нашого міста від навали недолугих та жорстоких чиновників.
маруся Показати IP 22 Квітня 2010 02:44
Підтримую тих хто за звільнення нашого міста від навали бродячих і не бродячих собак, недолугих та жорстоких чиновників!Кудряшка, це ще квіточки. А коли породистого загребуть?!Ото будуть ягідки!
випадковий Показати IP 22 Квітня 2010 15:33
породисту собаку має вигулювати власник, щоб потім "ті лагідні домашні песики" не лякали і не кусали дітей та дорослих!!!!! міська рада зробила правильно, а соромно має бути недолугим господарям невинних собак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus