USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підприємці пікетували Луцькраду. ФОТО. ВІДЕО

5 Травня 2011 10:40
У Луцьку підприємці зайняли місце автостоянки під міськрадою, вимагаючи від депутатів передати Волинській облспоживспілці в довгострокову оренду Завокзальний ринок.

Депутатів Луцької міської ради, які поспішали на сесію, зустрічали пікетувальники. Цього разу підприємці Завокзального ринку збирають підписи на підтримку рішення щодо передачі на 22 роки в оренду землі на Завокзальному ринку облспоживспілці.

Нагадаємо, що 28 квітня депутати Луцької міської ради не підтримали таке рішення, згідно з яким облспоживспілка за довгострокову оренду зобов"язувалася добудувати пішохідний міст до залізничного вокзалу.

Голова Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко розповіла, що під стінами Луцької міськради вони планують зібрати близько тисячі приватних підприємців, які вимагатимуть від обранців підтримати рішення.

«Якщо у нас буде довгострокова оренда, то у нас буде і майбутнє. Що поганого у тому, що підприємці отримають гарантії, впевненість у завтрашньому дні, а місто натомість матиме нарешті залізничний міст», - переконана Іовенко.

Інші підприємці вважають, що депутати дуже швидко забули свої передвиборчі обіцянки, а свої голоси просто продають.

«У них там все куплено. За кожен голос за чи проти заплачено. Ми вимагаємо справедливості. Вимагаємо, аби вони нарешті почали піклуватися про звичайних лучан, котрі їх власне і обирали», - зауважила одна з протестуючих.

Доки Тетяна Іовенко виголошувала подяку депутатам, які підтримали рішення передачі оренди землі ще раніше, підприємці збирали підписи під спеціальним зверненням.

«Ми збираємо підписи сьогодні та тут, щоб нас не звинувачували у тому, що ми нібито підписувалися невідомо де і невідомо коли», - наголосила Іовенко.

До пікетувальників виходив луцький міський голова Микола Романюк. Мер запевнив підприємців, що він переконаний у позитивному вирішенні питання та сподівається, що міст все-таки зявиться у Луцьку до Дня Незалежності.

Підприємці планують залишатися під стінами Луцької міської ради, поки не стане відомо, що ж все-таки вирішать депутати.

Крім того, Микола Романюк запевнив пікетувальників, що ініціативна група із 20 чоловік може зайти до сесійної зали, щоб мати змогу особисто почути, як відбуватиметься обговорення цього питання.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Пупо Показати IP 5 Травня 2011 10:55
Показуха на замовлення Романюка.
Ласковая Показати IP 5 Травня 2011 11:14
Ну і скільки там реальних підприємців? А то я бачу на фото працівників ринку та облспоживспілки.
Антоніна Василівна Показати IP 5 Травня 2011 15:22
Ті підприємці і так жирують. І тільки можуть добиватися все так, а розуму у них мало.А дурять як вони, нас ? Це ж ті самі бізнесмени,які торгують тряпками, перекупщики, брехуни. Деруть з нас усе, а самі плачуть біля Міської ради. Чому вони не зупинять так рух цін????? А? А як нам бути, не підприємцям????????
VSC до Антоніна Василівна Показати IP 5 Травня 2011 16:21
Становитесь предпринимателем, на Варшавке полно контейнеров в аренду сдают.
Містер до Антоніна Василівна Показати IP 5 Травня 2011 16:26
Ти ,чудо, де будеш купувати речі,як базару небуде,а?Чого так гониш на них,ти думаєш їм легко,чи тебе жаба українська давить що люди працюють і щось мають,навіть коли їх душать податками?
Rom до Антоніна Василівна Показати IP 5 Травня 2011 16:43
Вам? "Хватіть скігліті. Лопаті в рукі і ідіте копаті" Це порада пана премьера.
Ніна до Антоніна Василівна Показати IP 6 Травня 2011 08:38
Пані Антоніна, Ви така наївна... Ви хоч би спитали про закупівельні ціни на продукти. Адже оптовими постачальниками круп та цукру є олігархи. В собівартості тепличних огірків та помідорів дуже висока "газова" складова. А ціни на імпортні товари тепер підялися завдяки митниці. І не полінуйтесь довідатися, який відсоток торговельної надбавки ставлять підприємці. Мати 2,5 тисячі гривень на місяць - це в українських реаліях тепер означає "жирувати"?!
M до Антоніна Василівна Показати IP 7 Травня 2011 21:36
Видно, що ви зовсім недалека людина. Слово економіка і словосполучення економічні закони напевно вперше чуєте зараз від мене.
M до M Показати IP 7 Травня 2011 21:39
Пані Антоніно, ви хоч в Вікіпедії почитайте, за якими законами відбувається ціноутворення і за якими економічними законами люди в світі працюють.
Жорік Показати IP 5 Травня 2011 17:46
В нас хіба є підприємці? Баригі одні...
справедливий Показати IP 5 Травня 2011 22:31
Бидло базарне тільки "стадним методом" уміє добиватися позитивного вирішення справи. Дістали своїм плачем які вони бідні і нещасні та ніхто їм не допомагає. Однак ніколи не забувають "золоте базарне правило" : надури покупця поки він не пішов тебе.
Рома Показати IP 6 Травня 2011 08:11
Ви, справедливі підприємці, а як ви до нас відноситесь? Ви не продажні? Не продаєтесь? Не брешете, не спекулюєте? Кожен хоче жити, не лише Ви. Не робіть з себе нещасних. Ідіть,як я на завод попрацюйте. І тоді виходьте знов на мітинг. Попривикали.....
ЛКСМУ Показати IP 6 Травня 2011 08:52
А що там робить Кононович чи Каганович,чи як там його? Він, що знову збирає гроші на пам"ятник Сталіну?
M до ЛКСМУ Показати IP 7 Травня 2011 21:44
Шукає тему для чергової провокації, щоб підлизатись до свого боса.
лучанка Показати IP 6 Травня 2011 08:52
Ніночко, а є і гірше живуть. Не треба так прибіднятись.
Спостерігач Показати IP 6 Травня 2011 10:26
Підприємцям треба пікетувати не міську раду а офіс рейдера Романа Бондарука на Ковельській. Саме Бондарук і його бригада намагались не допустити будівництва мосту і продовження договору для підприємців
Exaboto Показати IP 6 Травня 2011 11:39
підприємці деруть???? а виконавці значить нє. Менти з нас не деруть і лікарі теж. Депутати самі чесні. Ніно! Ви просто дура. Пвдприємці давно зрозуміли що розраховувати треба тільки на себе. А ви можете купувати речі будь де. Можете хоть в трусах ходити. В нас вільна країна.
Юрій Показати IP 6 Травня 2011 13:29
Дурять нас ті чортові підприємці. Чи то на базарі, чи в магазинах, а про бари і ресторани взагалі мовчу. Підприємці їздять на модних тачках, а людям, які на них працюють дають мінімалку- кажуть Криза. А коли вже для Вас шановні підприємці, владці настане така КРИЗА? І вам буде кінець!
Ирина Показати IP 6 Травня 2011 16:55
Exaboto, мы все работаем- и рассчитываем на себя. Именно потому, что у нас свободная страна, я покупаю себе одежду в Киеве, Ровно, Праге, Будапеште, Барселоне. Хорошо, что я имею возможность ездить, совмещая отдых с шоппингом. Купила на днях джинсы на вашем любимом базаре у "несчастных" трудяг-предпринимателей, ну, думаю- может, 390 грн -это не так и дорого... через 3 дня в "Экваторе" в Ровно такие же за 159грн увидела. Вывод- барыги вы, а не редприниматели. Еще раз для себя убедилась- не хочу я вашего базара, зажрались вы, дорогеньки. Научитесь торговать, а не наживаться на людях, а пока- потеряли вы во мне покупателя.
Exaboto до Ирина Показати IP 6 Травня 2011 21:41
та мені вибачте насрать. Сьогодні шорти шукав в екваторі 599 і вище. ШОРТИ. Не хочеш в перед в Барселону :). Просто не треба гнать: зажрались - не зажрались - не купляй. Іди роди в Барселоні. Нашлись тут продумані. Потерялі покупателя.... :)))))
Оксана Показати IP 6 Травня 2011 19:41
Шановні підприємці! Дивіться, щоб ви не жалкували за зробленим. Вашими руками кандиби та горгути забезпечили собі і своїм дітям безбідне існування ще на 22 роки. А про ваш благоустрій "еще надо будет посмотреть"!
Gosha Показати IP 7 Травня 2011 21:10
Для Ирины: у тебя проблемы не только с русским, а и с головой. Купи себе джинсы в Шанхае, там ОНИ по 1,59.
Гакер Показати IP 10 Травня 2011 23:02
Як тільки підприємці зрозуміють, що їх "розвели" Горгут і Кандиба, як колись "розвів" торговий ряд Токарський, вони знову підуть до міськради. Тільки тоді вже за них ніхто не заступиться. Ось чого Романюк так спішив угоду з Горгутом підписати, ще й квартирою Грицюку і Пустовіту віддячив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus