USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пільговикам Ковеля можуть обмежити проїзд у «час пік»

23 Березня 2011 14:04
Водії маршруток у Ковелі поряд з номером та назвою маршруту повинні розмістити на своїх транспортних засобах спеціальні таблички з інформацією про наявність пільгових місць.
Про це під час наради ковельських перевізників із представниками влади сказав начальник відділу економічного розвитку Андрій Товстига, - повідомили у Ковельській міській раді.
Це позбавило б пасажирів та водіїв від зайвих питань щодо наявності місць для пільговиків.
Товстига наголосив на тому, що за минулий рік усі перевізники отримали в повному обсязі компенсацію за витрати на перевезення пільгових категорій населення.
Але, каже він, непоодинокими залишаються випадки, пов’язані з відмовою водіїв брати пільговика.
Тому власникам маршрутів рекомендовано провести відповідну роботу з водіями, аби уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Перевізники ж пропонують владі розглянути пропозицію щодо обмеження в часі проїзду городян пільгових категорій. Йдеться про «час пік» з 8-ї до 9-ї ранку та з 5-ї до 6-ї вечора, коли ковельчани добираються на роботу й додому.
Значна кількість пільговиків, які їдуть у своїх приватних справах, створюють проблему переповненості автобусів, кажуть перевізники. А ДАІ вимагає перевозити лише ту кількість пасажирів, яка передбачена місцями для сидіння.
Водії неодноразово потрапляли в подібні ситуації, коли змушені були платити штраф, - наголошують власники маршрутів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
правда Показати IP 23 Березня 2011 16:33
дайте пільговикам адресно ті кошти і нехай їздять і платять-то так перевізники будуть возити аж захлинатися.Бо зараз перед літніми людьми такі "гонки" влаштовують щоб бодай не сіли в маршрутку.А компенсацію вправно отримують-тут не плачуть що зайві гроші-тільки пасажири-пільговики зайві.
taras1986 Показати IP 23 Березня 2011 19:57
А ось і правильно! Так потрібно було зробити давно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus