USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після падіння даху мерія обіцяє обстежити усі будинки

3 Червня 2011 12:17
Заступник луцького міського голови Лариса Соколовська вважає, що дах над порогом під’їзду будинку на проспекті Соборності у Луцьку упав тому, що керівник підприємства «М.Ж.К.» Валерій Ковалюк, яке обслуговує цей будинок, «неналежним чином поставився до своїх обов’язків».

Про це Соколовська заявила 3 червня в інтерв’ю ВІПу.

Нагадаємо, 23 травня у будинку на проспекті Соборності, 25а обвалився дах над входом в один з під’їздів.

«Чому так сталося?.. Та чого гріха таїти, звичайно, неналежним чином до своїх обов’язків поставився керівник «М.Ж.К.», котрий і має на утриманні це житло», - сказала Соколовська..

«Але вже є розпорядження міського голови й комісія з’ясовує всі нюанси: в якому стані був той дашок, чи числився він як аварійний, які заходи вживали. Словом, лише після цього робитимемо висновки», - додала вона.

«Щоразу перед підготовкою до опалювального сезону розповідаю, навіть більше – страхаю Валерія Ковалюка, бо забрати житло, котре він обслуговує, не так просто, адже необхідне рішення виконавчого комітету та розірвання договору. Хоча то – стимул до праці», - сказала Соколовська.

«Після цієї ситуації (падіння дашка – «ВН»), аби попередити такі випадки, департаментом житлово-комунального господарства видано наказ, котрий зобов’язує за десять днів обстежити абсолютно всі дашки і зняти ті, які потребують ремонту чи мають тріщини. Тоді впродовж літа будемо ремонтувати їх», - повідомила Лариса Соколовська .

Проте Соколовська додала, що у тарифі передбачена лише маленька частина коштів, які можуть потім бути використані на такий ремонт

«Як правило, за ці гроші ми робили під’їзди. Де ці кошти не використані на заміну мереж, конструкцій чи поточного ремонту (а облік надходження з оплати на утримання житла ведеться окремо щодо кожного будинку), то однозначно роботи буде виконано. «Можливо, люди проплатять за наступні періоди», - сказала вона.

«Якщо ж необхідна більша сума, то варіантів є два: мешканці подбають про матеріали, а ми здійснюватимемо роботи, або ж сподіватимемося на бюджет. Хоча все залежить від того, скільки грошей знадобиться», - резюмувала Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
222 Показати IP 3 Червня 2011 13:05
нема слів і так все зрозуміло, ідіоти, повна відсутність компетентності і професіоналізму, ганьба таким комунальщикам . Люди втікайте від них , терміново створюйте ОСББ і господарюйте самостійно!!!!
Rom Показати IP 3 Червня 2011 13:55
222 - ОСББ не вихід з ситуації. Всі мешканці міст є залежними від комунальних служб. От робиш ти ОСББ - а твому будинку 25 років. Строк служби ліфта ніхто не відміняв і через місяць приходять до тебе комунальщики і кажуть що опломбовують і відключають ліфт поки ти не заплатиш за ремонт. і так у всьому! А капітальний ремонт перед створенням ОСББ ніхто не збирається робити. Це гнила країна і гнилі порядки.
ІКС Показати IP 3 Червня 2011 15:44
КАВАЛЮК - НІЧОГО НІДЕ НЕ РОБИТЬ!!!!!!!
555 Показати IP 3 Червня 2011 16:36
САКАЛОВСЬКА+КУБІЦЬКИЙ+КАВАЛЮК=ДРУЖБА НАВІКИ І БЕЗЛАД В ЖКГ
anna Показати IP 3 Червня 2011 21:19
шановн1,коли ви повернетесь обличчям до людей,коли в1дпов1сте за сво1 справи? адже хто ви е п1сля всього що ко1ться з житлом у м1ст1?чекаете коли рухнуть будинки як1 з 1965р,без капремонту?коли ви вже зупинитесь?адже люди вам дов1рили м1сто не для власно1 наживи,не забувайте про це шановн1!senso parole
ГНЕТЬ Показати IP 3 Червня 2011 22:25
Цій Сакаловской усе до лампочки. Вона винна у цьому. Але прочитайте її монолог. Там нічого нема. Ніякіх навіть теоретичних напрямків налагодити справу. А цей бред:"Ковалюк обслуговує цей будинок, «неналежним чином поставився до своїх обов’язків». І далі"в якому стані був той дашок, чи числився він як аварійний, які заходи вживали. Словом, лише після цього робитимемо висновки», - додала вона.
лучанна Показати IP 15 Червня 2011 09:03
Дуже грамотний 555, прийди в комуналку і наведи порядок, втечеш на другий день, а цим людям треба дякую сказати що вони тягнуть комуналку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus