USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

По одному з комунальних підприємств Луцька порушили кримінальну справу

7 Грудня 2010 08:31
Прокуратура Луцька порушила кримінальну справу щодо розтрати коштів у комунальному підприємстві «Зелене господарство».
Таку інформацію повідомив прокурор області Андрій Гіль 1 грудня під час ефіру на «Волинському телебаченні».

Начальник контрольно-ревізійного управління області Анатолій Омельчук повідомив, що за результатами ревізії в серпні 2010 року були виявлені значні порушення.

Зокрема, згідно з даними бухгалтерського обліку, підприємець Яковлєв надавав комунальному підприємству «Зелене господарство» послуги по благоустрою і ремонту на суму в 254 тисячі гривень, з яких йому перерахували 120 тисяч гривень.
Однак, за результатами перевірки підприємця, КРУ виявило, що він ніяких трудових відносин з КП «Зелене господарство» не мав і робіт не виконував. Омельчук зазначає, що договори про роботи були, однак вони фактично ним не були виконанні, а іншими субпідрядниками. Натомість акти, які ніби надані підприємцем були фальсифіковані, а субпідрядники в них не були зазначені.
Також підприємство здавало в оренду іншим підприємцям приміщення, які є комунальною власністю. Натомість гроші підприємство отримувало на свої рахунки, а до міського бюджету не перерахувало кошти на загальну суму 58 тисяч гривень.
У час, коли на підприємстві були порушення, зафіксовані пізніше КРУ, керівником комунального підприємства був Олег Савчук, який нині очолює волинське відділення Держкомпідприємництва. У травні 2010 року Савчука звільнили з посади керівника "Зеленого господарства" за погану роботу.
Заступник міського голови Василь Байцим коментує, що нині підприємство є нерентабельним, адже маючи середній дохід в 100 тисяч гривень його витрати сягають 300 тисяч.
Він зазначив, що сфера діяльності підприємства дозволяє йому бути рентабельною і конкурентоздатною. Тому від нинішнього керівника «Зеленого господарства» Володимира Корчука чекатиме бізнес план підприємства, який покаже, як «вивести його нуль, або ми будемо робити кадрові висновки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Хохма Показати IP 7 Грудня 2010 08:51
Савчук вже пристроївся, а значить ниць йому не буде. Запіздали хлопці.
Helge до Хохма Показати IP 15 Грудня 2010 23:14
Узнаю "стиль" двух друганов - Савчука и Стемпковского - они ж даже украсть правильно ничего не могут, а тут про их "реформаторские" способности и "европейский" подходцы в работе кое-кто рассказывает!))))))
Tarantino до Helge Показати IP 15 Грудня 2010 23:46
Ти так багато знаєш, такий весь утаємничено-обізнаний, а як правильно пишеться прізвище нелюбимого тобою Стемковського - і не в курсі. Ай-яй-яй
Helge до Tarantino Показати IP 16 Грудня 2010 18:38
))Я, вообще-то, устойчивый гетеросексуал - и мужиков "не люблю", в принципе.... Правильно пишется - СтемПковский.
ZloyDed Показати IP 7 Грудня 2010 08:53
А слабо за ці дії покарати Савчука та притягнути до відповідальності? Чи так і будемо мовчки дивитися і не робити висновків?! Почитайте як у Грузії порядок наводили - повчальна стаття! А то так і будемо в цьому "болоті" жити!
Не ревізор КРУ Показати IP 7 Грудня 2010 09:18
А Олежка Савчук-молодца! Акти фіктивні підписав і підвищення отримав!Керує зараз Волинським відділенням Держкомпідприємниц-тва та й у вус не дує. Молодчина! Так тримати! Це взірець для волинських підприємців!
Послухайте Показати IP 7 Грудня 2010 10:17
пане Клімчук, якщо такі чинуші працюють у вас, то це означає, що ви їх покриваєте. Таким, як Савчук треба давати строк і тоді буде їх меньше. А то крадуть,крадуть, а потім посади отримують. Чи вже і Клімчуку конверти і торби, такі як савчук носять?
1233 Показати IP 7 Грудня 2010 11:11
а скільки олежик хапнув перед цим, будучи замом у стемковського?
Санітар Показати IP 7 Грудня 2010 12:55
Якщо не буде справжніх реформ, як в Грузії, то подібні Савчуки будуть і надалі перебігати з місця на місце, залишаючи за собою крах , розруху, борги і безгрошів'я...
Ревізор КРУ Показати IP 7 Грудня 2010 16:38
Після того, як цього одіозного Савчука прогнали, як собаку, з "Зеленого господарства" і взяли на нову посаду, хочеться такій владі плюнути в пику. Як же можна брати людину, яка нічого не вміє, краде і кругом завалює роботу?
Helge до Ревізор КРУ Показати IP 15 Грудня 2010 23:17
в свое время, этот кадр "принимал" участие в голодовке студентов в Киеве - по всем егго дальнейшим повадкам и карьерным приключениям, есть устойчивое мнение, что уже тогда он работал штатным стукачком в определенных органах....))))
правдолюб Показати IP 8 Грудня 2010 08:57
на хвист соли вони насиплять ОЛЕЖИКУ ЙОМУ ПЛЮНЬ В ГЛАЗА А ВИН СКАЖЕ БОЖА РОСА
САМ СОБІ РЕЖИСЕР,,, Показати IP 8 Грудня 2010 21:19
Старожили давно помітили об*єктивну реальність, що на воді не все тоне... Поки є вода в природі, таке "добро" перепливатиме з водойми у водойму...,аж до самого масштабного водного формату допливти може (вешина водної стихії - у природі - океан) шкода що майже ніхто об таке ... руки марати не хоче... Можливо Андрій Гіль виловить таку муть і почистить світ від того, що не тоне...
Helge до САМ СОБІ РЕЖИСЕР,,, Показати IP 15 Грудня 2010 23:18
Гиль, похоже, сам "плавает"......
Петрович Показати IP 9 Грудня 2010 19:49
Н - да! Сявчук всюди виходить сухим з води. Чхав він на прокуратуру до сьогоднішнього дня. Знає скільки і кому. А ви посодють!
Colonel Показати IP 9 Грудня 2010 23:01
«Чем менее достойны дурные граждане получаемых ими почетных должностей, тем более они становятся небрежными и исполняются глупости и наглости» Демокрит

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus