USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція заперечує свою причетність до погрому у кабінеті ректора ЛНТУ

11 Листопада 2016 13:55
Слідчі Луцького відділу поліції за фактом незаконного проникнення в приміщення службового кабінету керівника Луцького Національного технічного університету відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 162 Кримінального Кодексу України. Поліція встановлює осіб причетних до правопорушення та з’ясовує всі обставини цього інциденту.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, зловмисники незаконно проникли в кабінет ректора Луцького національного технічного університету та депутата Волинської обласної ради Петра Савчука. Після себе залишили безлад, розкидані та розбиті речі й ознаки боротьби.

Зі слів Петра Петровича, вчора, 10 листопада, о 22:03 йому повідомили про те, що троє невідомих осіб проникли в його кабінет. Ректор ЛНТУ відразу виїхав на місце інциденту.

«У кабінеті я застав безлад, розкидані речі і ознаки боротьби», - каже Петро Савчук.

У повідомленні поліції йдеться, що на екстрену лінію виклику поліції «102» надійшла інформація від працівника Луцького Національного технічного університету про те, що в приміщення вищого навчального закладу проникли невідомі особи, які, на думку заявника, могли вчинити крадіжку. Подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Луцького відділу поліції.

Протягом доби слідчі за фактом незаконного проникнення внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 162 Кримінального кодексу України. Санкція статті, окрім штрафу, зокрема, передбачає до трьох років обмеження волі.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліція встановлює всіх осіб, причетних до інциденту.

«Принагідно, повідомляємо, що звинувачення керівника вишу щодо причетності до інциденту працівників Головного управління Національної поліції у Волинській області є абсолютно безпідставними. Затримані у навчальному закладі особи не є співробітниками ГУНП в області», - йдеться у повідомленні поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 11 Листопада 2016 14:17
Поліція і на ринку грабували людей відкрито. Воно і не дивно що заперечують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus