USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівникам облдержадміністрації влаштують вихідний

2 Грудня 2013 11:32
Блокувати будівлю Волинської облдержадміністрації планують учасники луцького Євромайдану завтра, 3 грудня.

Про це стало відомо під час мітингу, що відбувся на Київському майдані у Луцьку 2 грудня.



Депутат Волинської облради Ігор Гузь закликав мітингувалтників завтра, о 7.00, приходити під стіни облради та блокувати входи у будівлю, у разі, якщо голова облдержадміністрації Борис Клімчук та голова Волиньради Володимир Войтович не подадуть у відставку.





«Що це значить? Це значить, що ми не впускаємо на роботу Клімчука, Войтовича та усіх 800 працівників, у них завтра вихідний день. Ми це робимо мирним способом, ми не заходимо в адміністрацію. Тут є три підземні входи та виходи, ми знаємо, де вони, і теж там станемо», - повідомив депутат.

Він запитав мітингувальників, хто з них готовий прийти о 7.00 на Київський майдан. У відповідь руки підняли усі учасники мітингу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
За правду Показати IP 2 Грудня 2013 12:06
Не ведіться на ці провокації!!! Не блокуйте Адміністрації!!! Це нам простим громадянам нічого не дасть. Це ігри політиків, ігри старої гвардії, які хочуть повернути собі владу!!!! їх не цікавить свобода громадян!!!! їх не цікавить наша з вами доля. Вони маніпулюють дітьми, студентами за ради власних інтересів!! Мало накрали, що рветися знову? Припиніть цей хаос! Ми живемо в демократичній державі, і дії мають бути теж демократичними!!!!
Корінний лучанин Показати IP 2 Грудня 2013 12:08
Гузь і команда! На один день, це допустимо зробити, а як завгодно довго - НЕ МОЖНА! КРАЇНА ПОВИННА ПРАЦЮВАТИ! ЗРОЗУМІЙТЕ ПРАВИЛЬНО ! Я ТЕЖ БУВ на МАЙДАНІ, НА ЦИХ ВЕЛЕЛЮДНИХ ЗІБРАННЯХ ВОЛИНЯН! ВІДЧУВ І ЗНАЮ НАСТРОЇ ЛЮДЕЙ ! ПІДТРИМУЮ КУРС НА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ ТА ВІДСТАВКУ Януковича та УРЯДУ! Але треба і працювати! Можна поєднувати і працю і МИРНІ ПРОТЕСТИ ! МИ ,УКРАЇНЦІ, ПОКАЗАЛИ ВСЬОМУ СВІТУ ЩО НАЦІЯ ГІДНА І ЩО НА НАС НЕ МОЖНА "ВОДУ " ВОЗИТИ , ДУРИТИ ПОСТІЙНО ! СЛАВА УКРАЇНІ!
Смс Показати IP 2 Грудня 2013 12:14
А як то поєднується с позицієй Яйценюка, тілько мирний протест. У Гузя вже пару днів чешиться ніс, щоб получити, або спровокувати, але нєт дурня, який би поддався на цю провакацию.
Марічка Показати IP 2 Грудня 2013 12:39
Досить маніпулювати дітьми!!!
Дмитро Показати IP 2 Грудня 2013 12:44
во дають )))
эвроминий союз Показати IP 2 Грудня 2013 13:09
Хальоні рожи кричать в посильовач звуку. Да смачненьке корито біля влади. Ви вже були, що сподобалось...........
Надія Показати IP 2 Грудня 2013 13:50
Читаю це все і дивуюсь... Блін, ну і нелюди ж ви - лучани!
Корінний лучанин до Надія Показати IP 2 Грудня 2013 14:45
ОТАКОЇ!!! ОДНА НА ВЕСЬ ЛУЦЬК ЛЮДИНА Є!!! ТИ В ЦЕРКВУ СХОДИ - ПОМОЛИСЬ ЗА УКРАЇНУ! ТЕБЕ НІХТО НІКУДИ НЕ ТЯГНЕ, СИДИ ТИШКОМ - НИШКОМ в СВОЇЙ КВАРТИРІ ! А недюдами всіх- ЦЕ НА ВЕЛИКИЙ ГРІХ ТЯГНЕШ, шановненька!
Надія до Корінний лучанин Показати IP 2 Грудня 2013 15:18
я взагалі-то про коментарі недружні)
лучанка Показати IP 2 Грудня 2013 13:54
замість того, щоб об'єднатися і показати знахабнілій владі силу народу, вони гризуться ніби собаки...
андрій Показати IP 2 Грудня 2013 14:03
Лучанка це тролі проплачені.На них уваги не треба звертати.Одна людина пише всі коменти.Собака гавкає караван йде.
Корінний лучанин до андрій Показати IP 2 Грудня 2013 14:55
АНДРІЮ, ЩО МИ І РОБИМО - НУЛЬ УВАГИ НА ПРОВОКАЦІЇ!!!
Мама Показати IP 2 Грудня 2013 14:36
Усі працівники Київського майдану,9, крім прибиральниць, є державними службовцями. Їм страйк заборонений Законом. І вони підуть на роботу. І не дозволити їм туди пройти - це перешкоджання органам державної влади у здійсненні повноважень, що передбачає кримінальне покарання. Так ось, Гузь, якщо завтра мою дитину через твої ідіотські заклики посадять в каталажку - особисто вицарапаю очі за безвідповідальність у закликах і використання дитячої праці в намірах особистого збагачення. Бо твоя мета - влада. Але навіщо підставляти мого сина?
Підтримую! до Мама Показати IP 2 Грудня 2013 15:17
І кров про яку Гусь кричав перед Клімчуком буде на твоїх руках, а не влади! Будьте мудрими! Ми не можемо йти в Європу з варварськими методами. Мусимо досягнути мети мирно і цивілізовано
Тато Показати IP 2 Грудня 2013 14:56
коментар було видалено
Олександр Показати IP 2 Грудня 2013 18:14
А, чому забули про Башкаленка? Його потрібно гнати попереду Клімчука!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus