USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Програма Євромайдану в Луцьку на 6 грудня

6 Грудня 2013 09:29
Євромайдан у Луцьку продовжує функціонувати.

Організатори оголосили програму заходів на 6 грудня:


13:30 – навчання колективного вуличного захисту і наступу;

15:00 – ЖУРНАЛІСТСЬКИЙ ПІКЕТ УМВС ВОЛИНІ;

16:00-19:00 – ПРЯМЕ ВКЛЮЧЕННЯ ЛУЦЬКА З КИЄВОМ;

18:00 – виступи представників Штабу Національного спротиву;

19:00-21:00 – виступи музичних гуртів;

21:00-22:00 – показ фільмів;

З 22:00 – зустріч з поетом Василем Слапчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 6 Грудня 2013 09:46
Чому б не підтримати у Луцьку думку києвлян щодо пікетування представників нинішнього режиму з вимогою іх відставки за місцем іх проживання.
Вася до Анонім Показати IP 6 Грудня 2013 10:50
Чому б не піти до стиря і остудити дурні голови???
Лучанин до Анонім Показати IP 6 Грудня 2013 11:29
Блокуй оленю може підеш за грати.
Богдан Показати IP 6 Грудня 2013 12:22
Пропоную долучити до сьогоднішніх заходів ще й ознайомлення з досить цікавою публікацією на сайті =главком=від 5 грудня ц.р.під назвою=Спровоцировать разгон=евромайдана= могли олигархи.=Зокрема ,автор публікації пише":Украинская оппозиция объявила,чо ей известны имена и адреса бойцов =Беркута=,разгонявших евромайдан.Факт=слива=указывает,по мнению экспертов,на то что у оппозиции есть свои люди в МВД.Поэтому не исключено.,что приказ о жестоком разгоне Майдана в субботу был отдан,на самом деле самой оппозицией или стоящими за ней олигархами.По мнениюэксперта ,ЖЕСТКИЙ РАЗГОН ЕВРОМАЙДАНА БЫЛ ВЫГОДЕН В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ ЛИДЕРАМ ОППОЗИЦИИ.которая получила отличный козырь для раскрутки.Поего словам,вполне соответствует действительности предположение о том,что события на Майдане были спровоцированы группой олигархов,связанных с оппозицией,в частности, с лидером фракцииУДАР Виталием Кличко В пользу этой версии говорит сам факт=слива= секретных записей.Это означает,по мению эсперта,что у оппозиции есть свои люди в аппарате МВД.Поэтому не исключено,что команду на жесткий разгон Майдана в субботу был отдан одним из командиров среднего звена-по заказу лидеров аппозиции или стоящих за ними олигархами.;ВІД СЕБЕ ДОДАМ, ЗРОБЛЕНО ЦЕ ЙМОВІРНО БУЛО ЗА ВЕЛИКІ ГРОШІ.
Микола до Богдан Показати IP 6 Грудня 2013 13:27
Тут жорстоко б'ють і судять невинних людей, а ти, Богдане, смієш брехати, що це справа рук опозиції! Ти або не здатний розібратися в очевидних фактах, або за поширення дезінформації отримуєш кошти. Було б дуже чудово, якби хтось із таких "тітушок" хоча б, анонімно розказав якими силами та в який спосіб це все організовується. Заради того, щоб люди дізналися правду.
Богдан-Миколі Показати IP 6 Грудня 2013 16:50
змушує замислюватисьЯ ВСЬОГО лише оприлюднив альтернативну думку щодо подій на Майдані, причому послався на думку незалежних експертів,викладену на солідному сайті, де99%матеріалів подається за євроінтеграцію,навів їх аргументи.Ви ж , я бачу ,прихильник тоталітарної ідеології ,яка не терпить інакомислія.По суті ви вважаєте українців, які мають сумніви у правоті Заходу,правоті ДОМОРОЩЕНИХ фюрерів Яценюка та Тягнибока, людьми другого сорту,.яким потрібно прочищати мізки.,Що стосується фінансувіння протестних акцій в Києві,то я глибоко переконаний, що на даний час із 5 тис чол, які перебувають на київському майдані, в основному,є вихідцями із Західної України, в переважній більшості із Львівщини та Івано- Франківщини .Більшість протестувальників прямо чи опосередковано отримують гроші-це проїзд до столиці, безкоштовне харчування,влаштування на ночліг, розваги на концертах виступами відомих артистів. Хоча я погоджуюсь, що одночасно це люди ідейні і великих грошей на протестах вони не заробляють .ІНША СПРАВА, КЕІВНИКИ ТА ОРГАНІЗВЗОРИ ПРОТЕСТУ. На таких ==революціонерів= тратяться дуже великі гроші -десятки і сотні тисяч долларів. Гроші,як правило, дають олігархи -мільярдери-Коломойський,Пінчук,Порошенко.На Волині до такої категорії я б віднІс Вітіва ,Гузя І ОСОБЛИВО Бондаря.Гроші спонсорують олігархи -мільярдери --Коломойський,Пінчук,Порошенко.Молодь не знає справжнього змісту угоди про асоціацію, опозиція не веде предметної дискусії на цю тему,просто тупо зомбує та використовує молодь у власних інтересах.МОЇ СУДЖЕННЯ НЕЗРУЧНІ=РЕВОЛЮЦІОНЕРАМ=,бо очі їм колять,.змушує замислюватись над очевидними речами.
Розум і Совість до Богдан-Миколі Показати IP 7 Грудня 2013 13:24
Ти словоблуд, Богдан!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus