USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Протест під ОДА. Міліція пустила депутатів, сесія розпочалася. ОНОВЛЕНО

4 Грудня 2013 09:58
Під стінами ОДА – штовханина та тіснява.

Депутати хочуть пропустити до сесійної зали частину мітингувальників.

Однак правоохоронці не пускають їх у приміщення облдержадміністрації. Декілька хвилин тому надійшла пропозиція, що кожен депутат проведе з собою по троє людей. Проте коли ті почали підходити, міліція стала шеренгою, аби не дозволити цього.

Відбувається штовханина, люди намагаються потрапити на свої робочі місця, на вході – велика тиснява.

Натовп вигукує: «Міліція - з народом», однак вже потім вигуки змінилися на «Ганьба!» та «Боягузи!».

За станом на 10:00 начальник обласної міліції Олександр Терещук таки дозволив пропускати людей.

О 10:04 сесія таки розпочалася. Голова ради Володимир Войтович зайшов у сесійну залу під вигуки «Ганьба!».

На сесії офіційно зареєструвалися 63 депутати.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Інфо Показати IP 4 Грудня 2013 10:03
Інтервю тітушек хіт фм http://youtu.be/zyASuaYcsEA
Нормальний до Інфо Показати IP 4 Грудня 2013 10:17
https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
Ваня Показати IP 4 Грудня 2013 10:37
Цей мітинг і страйк на превеликий жаль переріс у дикунство і невігластво. Абсолютна більшість мітингуючих навіть толком не знають за що вони стоять, які вимоги ставлять і т.д. Мітингуюча молодь активно вживає алкоголь, особливо ввечері. З рупором одні гниди, і пережитки історії - Гузь, Бондар, Шиба, Пащенко, Козюра і Григоренко. Куди ми зайдемо з такими псевдолідерами, які тільки думають як до кормушки добратися і вдають із себе великомучеників і поборників прав і свобод громадян, а насправді - клали з прибором і на громадян і на Україну вцілому. Одним словом - таким мітингам - ГАНЬБА!!! А найбільш трагічним є те, що молодь абсолютно не знає за що стоїть - ніхто не знає ні умов асоціації із Євросоюзом ні з Митним союзом, дехто взагалі думає, що стоїть за вступ України в Євросоюз. В таких умовах тотальної дезінформації дуже легко маніпулювати настоями і свідомістю молодих, недосвідчених людей, а особливо - під легким впливом алкоголю. Сам особисто бачив, як хлопці затарюються пивом і горілкою в Колібрісі, Вопаці і Наш Край, при цьому скандують "Смерть ворогам", "Україна понад усе" і інший радикальний маразм. Багато хто взагалі йде на мітинг виключно для того, щоб не йти на пари або уроки, потусуватися з ровесниками, зробити пару крутих фоток і викласти їх Вконтакті. Думаю, що ця псевдореволюція протримається максимум до кінця тижня і здується як надувна кулька.
Александр до Ваня Показати IP 4 Грудня 2013 11:09
Продлится до 15 декабря - Азарову исполнится 65 лет, и его с почетом проведут на пенсию. Поставят Арбузова, возможно добавят 2-3х "оппозиционеров" а ля Королевская, возможно переместят Захарченко на нынешнее место Арбузова, накажут Беркут. Тимошенко останется где сейчас. На этом первый этап завершится. "Революция" имеет смысл, когда ее возглавит один лидер. На мой взгляд, это Порошенко или Садовый. В Луцке "революция" просто потешная, Ваня здесь абсолютно прав, хотя на майдане явно не хватает Осипова и известных "податківців" времен Ющенко. И вот поэтому за лучан действительно обидно...А студенты - молодцы, но пора возвращаться к учебе. Майя, если ты неглупая девочка - посмотри, кто у тебя в "старших" товарищах. Все ИМХО.
Коля Показати IP 4 Грудня 2013 10:55
Згідний з Ванею. Такий факт присутній, нажаль....
Сергій Показати IP 4 Грудня 2013 11:08
На майдани виходять справжні патріоти і ті кому небайдуже майбутнє України. А лідери як Гузь, Бондар, Шиба, Пащенко, Козюра і Григоренко підтримують студентів і захищають їхні права. Нам потрібно пишатися такими лідерами. "СЛАВА УКРАЇНІ!"
МАКС Показати IP 4 Грудня 2013 11:13
Набридло вже це бидло біля мікрофонів, яке волає одні і тіж мантри. Яка міліція з народом!? Міліція - силова структура, покликана підтримувати порядок в країні. Коли я бачу пяного демократа, який вивалив пі...ка і поливає бруківку на майдані чи бидлюка, який викидає портрети яника - я що, повинен бігти і робити те саме? І тоді я буду з народом?! Кожний повинен робити свою роботу, але робити її чесно, а не рватися до влади на плечах пяних студентів, які загадили весь майдан.
never cease to think Показати IP 4 Грудня 2013 11:27
Насправді за досить пустими лозунгами вуличних крикунів стоять конкретні особи, імена яких не афішуються. Але саме вони сьогодні шляхом фінансування дестабілізації України зсередини намагаються поставити її на коліна. Причому все це робиться руками шісток. Саме просте шо може зробити будь-яка адекватна людина - це як мінімум проігнорувати ці провокації. Як мінімум - запастися цінними знаннями про справжні цілі "сильних цього світу", про 2015 рік, про власну вигоду і самопіар. Зрозуміло - ситуація в державі не з найкращих, хто в темі - того все влаштовує, а от із проблемами людей (в прямому розумінні цього слова) ніхто займатися не збирається, але я думаю шо це не той час, не ті лідери, і не та ситуація щоб здійснити справжню "Віва ла ревулюціон"!!!
х Показати IP 4 Грудня 2013 11:42
До Вані-100% правда!!! До роботи і навчання, люди добрі, повертайтесь, а базікати без толку всі вміють.
Богдан Показати IP 4 Грудня 2013 11:49
Якщо пікетування адмІністративних будинків органів влади, зокрема приміщення ОДА, переростає по суті в їх блокування,перешкоджання нормальної роботи,моральному тиску та приниженні їх пацівників,то це ,посуті, бандитизм,за що передбачено кримінальну та адміністративну відповідальність не лише в Україні ,але й у всіх цивілізованих країнах світу.Для дестабілізації ситуації в Україні антипрезидентські сили вдаються до гучних провокацій.Існує версія,озвучена в закордонній пресі,що жорстоке побиття мітингувальників в Києві на площі Незалежності одна із них.Суть провокації в наступному.Замість того ,щоб професійно витіснути протестантів з площі, їх жорстоко б"ють перед камерами журналІстів.Кому це вигідно?Безумовно не владі,так як побиття стало спусковим механізмом масштабних протестних акцій опозиції минулої неділі в в Києві.Потрібно памятати, що в усунненні Януковича від влади останнім часом зацікавлені опальні українські олігархи-мільярдери-Пінчук,Коломойський,той же ПОРОШЕНКО.Тому дії киівської міліції були не помилкою чи непрофісіоналізмом,тощо,це була свідома зрада окремих столичних силовиків президента ,які свідомо віддали наказ про жорстоке побиття простестувальників,Зроблено це було, безумовно, за гроші і гроші дуже великі.МЕТА-підіграти опозиції,Кличку,посіяти в державі дестабілізацію та хаос.
Александр до Богдан Показати IP 4 Грудня 2013 11:59
Одна глупость - считать, что ночной зверский разгон - всего лишь "окремі силовикі", другая глупость - что экскаватор мог появиться под оцепленной АП без согласия и разрешения "окремих силовиків":))
Igor Показати IP 4 Грудня 2013 12:55
Мда в Луцьку тупо одні "Моя хата скраю живуть". Питання в тому що Яник вже задрав. Ви бачили як беркут тупо знущався з людей :???? чи ви всі сліпі ?? Ви хочете щоб ми були поліцейска держава ??? Мені похр...н що там хто блокує зараз і якими медетодами. Мета одна щоб була повна тотальна зміна на всіх рівнях влади менти суди ОДА все!!!! А ви тут сидите пишете туфту одну. Тут питання вже не в Євросоюзі.
Істт до Igor Показати IP 4 Грудня 2013 16:11
А хто дав луцьким мітингувальникам вести себе по бидляцьки.? Матюкати працівників , які йшли на роботу, обзивати жінок підстилками????Ці люди там ПРАЦЮЮТЬ. Це їхнє місце роботи. Хто сказав що вони підтримують те що сталось в Києві ??? Чи вони може особисто когось били??? Але коли крикуни ввечері прийдуть додому і знайдуть їжу в холодильниках-то комусь ХТО. В ТОМУ ЧИСЛІ, працює і в адміністрації і в Раді треба собі на цю їжу заробити. Бо поки одні сидять на батьківських карках (а безробітні лідери живуть за рахунок дружин)- інші працюють.
Ольга Показати IP 4 Грудня 2013 14:20
Цілком згідна з Ігорем. Справа не в Євросоюзі, а в тому, щоб повністю зробити перезавантаження влади і системи, яка сьогодні існує. Це банда, яка демократичними методами не віддасть владу і перетворить Україну на міліцейську державу, де люди будуть рабами без прав. Подумайте, люди і не будьте байдужими.
Інга до Ольга Показати IP 4 Грудня 2013 16:00
Якими законними важелями шановні крикливі мітингувальники на чолі з горластими недолугими лідерами планують владу перезагрузити. ????НУ припустимо піде Клімчук ,а хто прийде чи вірніше кого призначить ПРЕЗИДЕНТ?? Бо ж посада губернатора визначається саме ним.!!!!!!!!! Невже не зрозуміло що Гузь і компанія "заробляють собі авторитет" взагалі банально піаряться під шум натовпу ,????? Бо ж до виборів готуються заздалегідь. Хто в міську, хто в бласну ,а Гузь- то у Верховну - волає як свиня недорізана, слюною плюється так , що тим хто поряд стоїть втиратись потрібно. Отямтесь за ким же Ви йдете????Чи такі наївні чи просто стадний інстинкт працює????
Igor до Інга Показати IP 4 Грудня 2013 18:16
Причому тут клімчук і наша шваль. Спочатку в центрі треба все змінити як мінімум, глобально. А тоді вже за цих братись. Те що тут на даний момент нема толкових це і так зрозуміло.
Богдан=неглупомуАлек Показати IP 4 Грудня 2013 15:04
Мабудь ви ніколи в армії не служили,тому для вас пустий звук ,такі слова,як наказ,дисципліна,відповідним чином проведений інструктаж.Людям тяжко погодитись з тим,що ними здатен хтось манипулювати.,події в політиці,суспільному житті вони сприймають як випадковий набір випадкових явищ,і часто не повязаних між собою.
Александр до Богдан=неглупомуАлек Показати IP 4 Грудня 2013 15:28
Спасибо за "неглупого", но вот боюсь Вас разочаровать: Вы о чем это? В армии служил, к сожалению был учасником событий в Баку, если Вы знаете, о чем я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus