USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Прийомні родини отримали понад 200 тисяч гривень допомоги

20 Листопада 2013 12:15
Понад 200 тисяч гривень соціальної допомоги виплатили сім’ям, які усиновили дітей-сиріт.
Про це повідомила директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Лариса Боярин під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 20 листопада.

Так, чотирьом прийомним сім’ям призначили грошове забезпечення в сумі 200 тисяч гривень за принципом «гроші ходять за дитиною».

Зі слів Лариси Боярин, виплатили й одноразову винагороду 39 жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати – героїня». Сума цієї допомоги - 447,3 тисяч гривень.
Також виявили 6 нужденних сімей, що потребують державних соціальних допомог.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ НЕ ПОСПІШАЮТЬ УСИНОВЛЮВАТИ СИРІТ
Спільно із службою у справах дітей провели 13 рейдів - перевірок щодо створення належних умов для проживання дітей в неблагополучних сім’ях та контролю за цільовим використанням отриманих коштів.
НА ВОЛИНІ БАТЬКИ БОЯТЬСЯ, ЩО У НИХ ВІДБИРАТИМУТЬ ДІТЕЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus