USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пустовіта обради секретарем Луцькради. ФОТО

25 Листопада 2010 12:48
Депутати Луцької міськради на другому засіданні першої сесії шостого скликання обрали секретаря – ним став представник ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.
Кандидатура Пустовіта була єдиною, яку міський голова Микола Романюк запропонував на посаду секретаря.
Нагадаємо, напередодні мер провів переговори з усіма політичними силами, представленими у Луцькраді, аби узгодити одного кандидата. За результатами переговорів, ним став Пустовіт.
Григорій Пустовіт звернувся до депутатського корпусу з проханням підтримати його кандидатуру та наголосив на тому, що виконуватиме свої обов’язки сумлінно.
«Кожен з нас в стані вирішувати проблеми громади. Я не сумніваюсь, що ми в стані приймати мудрі рішення і співпрацювати… Я свідомо розумію, яка відповідальність лягає на секретаря міської ради», – звернувся Пустовіт до колег.
Окрім того, кандидат на важливу посаду говорив про співпрацю міської ради з журналістами. Пустовіт зокрема зазначив, що він вже попередньо обговорював це питання з міським головою Миколою Романюком, і думка мера співпадає з його позицією.
Пустовіт вважає, що представники ЗМІ повинні мати вільний доступ до усіх засідань, за виключенням тих випадків, коли вони відбуваються закрито.
«Я це питання обговорював з мером. Діяльність ради повинна бути прозорою», – висловився він.
«Регіонал» Іван Смоленг звернувся до Пустовіта з питанням, чи складе той повноваження голови Луцької міської організації ВО «Батьківщина» у разі обрання на посаду секретаря ради. Однак той відповів, що «український законодавець це не продумав», але якщо буде така потреба і законне обґрунтування, він спокійно залишить керівну партійну посаду.
Відтак у результаті таємного голосування кандидатуру Пустовіта підтримала більшість депутатів – 42 обранці. Проти проголосувало семеро. Всього у голосуванні взяли участь 49 депутатів.
Новообраного секретаря ради привітали квітами та оплесками.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ліберал Показати IP 25 Листопада 2010 14:06
Пустовіт нормальним секретарем буде, він зважений, неконфліктний.. Не є прихильноком БЮТу, але думаю місто від співпраці БЮТу і Романюка виграє.
шо тут казати Показати IP 27 Листопада 2010 16:33
нормальний він мужик
лучанин Показати IP 30 Листопада 2010 12:27
Пустовіт - сіра посередність, відставний базіка-прапорщик що випадково сплив на поверхню внаслідок розборів у середовищі бютоголових. Надзвичайно мстива і підступна людина. Подивіться на фотографії - аж надувся від відчуття своєи важливості. він здав всю фракцію бюту заради свого секретарства у міськраді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus