USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рахунки луцьких тролейбусників розблокують?

4 Березня 2011 15:21
Рахунки луцького тролейбусного управління мають бути розблоковані уже від 4 березня 2011 року.
Мова про це ішла під час зустрічі міського голови Миколи Романюка з генеральним директором ТОВ «Богдан-Лізинг» Геннадієм Стрюковим, – повідомили у відділ інформаційної роботи Луцькради.
Під час зустрічі також досягнуто домовленості щодо реструктуризації боргу лізингового платежу Луцького підприємства електротранспорту.
У заході також взяли участь директор ДП «Автоскладальний завод № 1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» Володимир Гунчик, депутати міської ради Андрій Осіпов і Роман Бондарук, директор ЛПЕ Володимир Пуц, начальник управління фінансів і бюджету міської ради Лілія Єлова.
Станом на 4 березня заборгованість з виплати заробітної плати на підприємстві електротранспорту становить більше 2 мільйонів, до Пенсійного фонду – понад 1 мільйон гривень, прострочена заборгованість по лізингових платежах – 2 мільйони 738 тисяч гривень.
Загалом сума фінансових зобов’язань перед ТОВ «Богдан-Лізинг» до 2012 року, відповідно до укладеної угоди, – понад 9 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 4 Березня 2011 22:04
Я переконаний усе буде добре. Скоро маршрутки будут більше заробляти для міста і усі борги будуть погашені. Треба просто правильно управляти ресурсами !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus