USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ранок у прокуратурі почався з мітингу підприємців. ФОТО. ОНОВЛЕНО

9 Грудня 2009 12:41
Сьогодні, 9 грудня, приблизно півтори години під стінами обласної прокуратури мітингували близько 30 підприємців Завокзального ринку. Неофіційно мітингувальники повідомили, що мета протесту – незаконне, за їхніми словами, перешкоджання будівництва підприємцями накриття над торгово-пішохідним переходом між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого.
Заступник директора споживчого кооперативу «Луцька солідарність» Олександр Пасечник, який представляв інтереси підприємців, зустрівся з прокурором Волинської області Андрієм Гілем та прокурором Луцька Олексієм Решетніком.
 

Підприємці обговорювали з представниками силових структур області проблему протистояння між підприємцями Завокзального ринку та ПФ «Скорпіон-сервіс». Вимоги підприємців до прокуратури – «не прикривати дії підприємця Василя Токарського», який є власником ТЦ «Ювант».
Пасечник повідомив, що представники прокуратури під час бесіди «відхрещувалися від цієї проблеми, нібито це не їхні справи і ніякого Токарського вони взагалі не знають». Проте, каже підприємець, «обов’язок прокуратури стежити за законністю дій як нас підприємців, так і ПФ «Скорпіон-сервіс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
VSC Показати IP 9 Грудня 2009 11:02
Бедный Гиль. Вы его на фото видели? Человеку передвигаться тяжело, а вы его еще третируете.
zubach Показати IP 9 Грудня 2009 11:59
Я б на місті Гіля за такі пікети вимагала б компенсувати моральний збиток. Розвели тут ДЕРМОкратію.
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2009 12:27
Гіль - чесна і порядна людина
zubach Показати IP 9 Грудня 2009 12:28
Я б на місті Гіля за такі пікети вимагав би компенсувати моральний збиток. Розвели тут ДЕРМОкратію.
Маркіян Показати IP 9 Грудня 2009 12:38
А ті шо плакат тримають, самі з цього і сміються...
Олександр Показати IP 9 Грудня 2009 12:50
Бідний Гіль? Ото український народ такий. Сам сидить в повній ж...пі, а когось жаліє. Люди Ви себе пожалійте, а його осудить вищий суд, перед яким йому вже й час пристати. А підприємців треба гнати в шию, а то привикли купити за гривню, а продати за десять, ще й справедливості хочуть. "Човники" вони всі, нагребли собі, а тепер урвалось. От і рвуть глотку. Ні, я не за Токарського, він ще той злодюга і бандюга, але ж він пропонує кращий варіант для міста... З цим слід змиритись, визнати і проситись Вам, підприємці, до нього в Ювант. Але ж ні, Вам не хочеться оренду платити. Ви привикли копійкові єдині податки і ринкові збори платити, а заробляти десятки!!! тисяч за місяць на простих людях, бо Ви їх обдираєте такими цінами! От парадокс виходить: продукція така ж як і скрізь, а ціна вдвоє, а то і втроє вища! Я від самого початку за те, щоб цю кучку базарників розігнали поганим віником. Буду безмежно радий, коли це відбудеться.
віталік Показати IP 9 Грудня 2009 14:30
Після драки кулаками не махають, підприємці програли суд за цю земельну ділянку, отже її орендар має право використовувати її згідно мети, для якої вона надавалась, такщо ніякий дах вони будувати неможуть, скоріше за все їх чекає виселення після закінчення договорів оренди з Токарським. Раніше треба було думати, коли земля була міськради, а тепер нею користується орендар на власний розсуд.
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:41
Токарського вони не знають??? дали добряче на лапу от і пам'ять повідшибало!
рпапрое Показати IP 9 Грудня 2009 16:44
хм! як всі в нашій країні добре знають, хто кому що давав :)думаю, якби Гіль і правда був на зарплаті в Токарського, на ряду вже б давно не було тих "пікетувальників"
Читач Показати IP 9 Грудня 2009 17:14
???? З ким це зустрічався Пасічник якщо Гіль був у відрядженні ?????
Базарниця - Олександру Показати IP 9 Грудня 2009 19:41
Стань, чоловіче хороший і поторгуй, кишка тонка, знавець знайшовся. У двічі, тричі, навар - піди й навари, отоді й побачиш, яку дурню несеш... Там половина людей стоять не від хорошого життя, а ти "кучку базарників розігнали поганим віником" - та проаналізуй, що ти сам робиш? Чого варта твоя робота, ти інтелектуал - ні, бо інтелектували в блогах не висять, забеспечена самодостатня особа - ні, для забезпеченої особи байдуже, у яку ціну здійснюється торгівля, вона знає ціну кожній копійці, значить ти бюджетник - вічно невдоволений, голодний, і шукаючий правди на базарі, а чи не смішно це? Читай Кузанського той, який Микола: "Базари існують для того, аби люди там один одного обдурювали...", але маленьке застереження, без базарів жодна країна не обходиться. А хлопців шкода, скоропіони структура ще та, проти них важко боротися... Але борітеся - поборете...
Олександру Показати IP 9 Грудня 2009 19:45
У країні йде тотальна боротьба з малим бізнесом, а Ви її підтримуєте..? У людей немає інших варіантів, тим більше під час кризи, як торгувати копійку зі своїх "черепашок".. Ви самі цим займались? Ось коли девелопери будуть тримати ППшок на непомірній оренді, тоді і відчує на собі покупець нові, "вдосконалені" ціни.
вого КРОК Показати IP 10 Грудня 2009 00:18
2Базарниці---.....бо інтелектували в блогах не висять...для забезпеченої особи байдуже, у яку ціну здійснюється торгівля....шукаючий правди на базарі.......Пані,Ви взагалі усвідомлюєте що писякаєте?Чи примітивний набір "умных слофф" й сотня,друга баксів дозволяє Вам вважати себе пупочком галактики?----------Виглядає так:-не підтримуєш базарників значить тупий марнотрат в пошуках правди НА БАЗАРІ ж!!!!Аууууу!Просинаємся Пані!!Це не ринок,й сленг:"шо хош?;вже беріте Вам то дуже йде;то тіпа італьянське" залиште для базару а тут,будьте ласкаві, висловлюватись з повагою до людей які Вас читають.Щиро прошу!!
вого КРОК Показати IP 10 Грудня 2009 00:20
2Базарниці---.....бо інтелектували в блогах не висять...для забезпеченої особи байдуже, у яку ціну здійснюється торгівля....шукаючий правди на базарі.......Пані,Ви взагалі усвідомлюєте що писякаєте?Чи примітивний набір "умных слофф" й сотня,друга баксів дозволяє Вам вважати себе пупочком галактики?----------Виглядає так:-не підтримуєш базарників значить ти тупий марнотрат в пошуках правди НА БАЗАРІ ж!!!!Аууууу!Просинаємся Пані!!Це не ринок,й сленг:"шо хош?;вже беріте Вам то дуже йде;то тіпа італьянське" залиште для базару а тут,будьте ласкаві, висловлюватись з повагою до людей які Вас читають.Щиро прошу!!
Маркіян Показати IP 10 Грудня 2009 08:48
Базарниці - Всі знають, як завищуються ціни, тому не треба бити себе в груди і доводити, що ми тут всі за совість і для людей працюємо. Впевнена, що за ті три роки, що ведеться мова про створення нового Юванта, всі торгівельники вже давно "повідбивали" собі те, що вклали в контейнери. І не треба робити з працівників торгівлі мучеників. Не подобається така важка праця - шукайте іншу роботу. І якщо для вас сума в 100-200 у. о. - фігня, то які ж ви бідні? І, дозвольте відмітити, що ви тут коментарі залишаєте так само як і інші "тупі неінтелектуали"...
Олександр Показати IP 10 Грудня 2009 16:22
Не спорь с дураком, он сначала опустит до своего уровня, а потом задавит опытом. P. S.: Я висловив свою думку, а вступати в полеміку - це вже ваша прерогатива, вельмишановні "чесні" базарниці і інші торгаші. P. P. S.: Не плутайте малий бізнес і відвертий грабіж! Малий бізнес повинен підтримуватись в першу чергу !!!виробничий, але аж ніяк не базари!
Базарниця - Олександру та вого КРОК Показати IP 10 Грудня 2009 17:17
Спробуйте, шановний з нуля, створити виробничий бізнес, і тоді станете рядочком і продаватимете шкарпетки... Чому - здогадайтеся. У вас торгаші - то вороги, отож бо, на базари ви ходите перступаючи через власне я, бо у кожному бачите потенційного здирника і ворога, це не видається вам дивним? А до "вого КРОК" коментувати нічого не хочеться, ви сам хоч зрозуміли що написали? Лишень стосовно пупка скажу - почуваюся сумно, маючи академічну освіту стала базарницею, і віддуваюсь на ВП за колег, які і досі не знають що то інтернет. На базарі вони просто тяжко працюють, і не бачать ні сім`ї, ні дітей, ні вихідних, ні відпусток. Просто станьте в черепаху на день, за для експерименту, і усе зрозумієте, і питання пообсипаються на долівку самі собою. Мені їх шкода. Систему треба змінювати - цивілізовано. Вам - збалансовані ціни - нам гідні умови для праці.
базарниці Показати IP 11 Грудня 2009 10:59
Ви що жартуєте? "Вам - збалансовані ціни - нам гідні умови для праці"?? У Вас рука піднімається таке писати під новиною, інформаційною першопричиною якої є те, що групка впертих ваших колег не дають замість ржавих контейнерів другу чергу торгового центру збудувати за проектом одного з кращих паризьких аналогів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus